Snelheidsdoel (incl. snelheidsmeter) huren

1 dag  105,00
excl. BTW
1 dag 127,05
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

ALS SNELHEID ECHT TELT

Wie schiet sneller dan Ronaldo en is scherper dan Messi? Huur het opblaasbare snelheidsdoel van Attractieverhuur TimTom en je weet het direct! Schiet zo hard als je kan de bal tussen de palen en de snelheidscore komt direct in beeld. Het snelheidsdoel werkt erg competitief en is leuk om te huren voor sportdagen, verjaardagen en andere sportevents. Deze opblaasbare attractie is ook ideaal voor open dagen van voetbalclubs.

Je dient zelf te zorgen voor voetballen, eventueel bestaat de optie om ze bij ons bij te huren. Dit staat als kassakoopje onder het product in de winkelwagen.

WAAROM HET SNELHEIDSDOEL HUREN?

Het Snelheidsdoel meet precies de kracht van je schot! U kunt het Snelheidsdoel in vier vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. Het Snelheidsdoel is tevens voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Als u op zoek bent naar een alternatief of aanvulling, kijk dan even bij het Stropdas schieten , de Voetbal schietschijf of ons Voetbaldoel.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

Zoals de meeste Voetbalspelen is het Snelheidsdoel niet voorzien van een typegoedkeuring, omdat deze geen keuring nodig heeft. Wel werken wij alleen met de beste materialen zodat we altijd beschikken over de beste kwaliteit. Attractieverhuur TimTom probeert met haar service altijd de wensen van de klant volledig te vervullen, dit doen we door onszelf zo flexibel mogelijk op te stellen.

Producteigenschappen

Lengte
3.2 meter
Breedte
3.2 meter
Hoogte
4.0 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen