Voetbaldoel huren

1 dag  70,00
excl. BTW
1 dag 84,70
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

SCOOR EEN SUCCES

Wordt het een lobje door de 20 of een streep door de 50? Meet jezelf met Messi en schiet de bal gericht door de gaten in het doel. Met een voetbaldoel huren tover je ieder plein om tot een kampioenenbal! Het voetbaldoel is snel opblaasbaar en leuk voor kinderfeestjes, sportdagen en voetbalevents. Een voetbaldoel huren is ook ideaal om punten te scoren op een sport- en speldag. Huur, schiet en geniet!

Je dient zelf te zorgen voor voetballen, eventueel bestaat de optie om ze bij ons bij te huren. Dit staat als kassakoopje onder het product in de winkelwagen.

WAAROM HET VOETBALDOEL HUREN?

Het Voetbaldoel voor de echte voetballers. U kunt het Voetbaldoel in vier vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. Het Voetbaldoel is tevens voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Als u op zoek bent naar een alternatief of aanvulling, kijk dan even bij het Snelheidsdoel , het Stropdas schieten of onze Voetbal schietschijf .

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

Het voetbaldoel is net als de meeste Voetbalspelen niet voorzien van een typekeuring, omdat deze geen keuring nodig heeft. Onze service en kwaliteit zijn twee aspecten waar we trots op zijn. Daarom werken we alleen met Nederlandse materialen en proberen we onze klant altijd met een flexibele houding tegemoet te komen.

Producteigenschappen

Lengte
4.0 meter
Breedte
2.3 meter
Hoogte
2.5 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en volwassenen