Stropdas schieten huren

1 dag  105,00
excl. BTW
1 dag 127,05
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

SCHOT IN DE ROOS

Neem een aanloop en.... Probeer de bal precies door de opblaasbare stropdas te schieten! Met het huren van Stropdas Schieten ben je verzekerd van een dag vol voetbalspanning. Voor voetbalhelden die het vizier niet op scherp hebben, heeft deze attractie een opvangnet, waardoor misgeschoten ballen toch in de buurt blijven. Zo laten we de (opblaas)leeuw niet in zijn hempie staan

Je dient zelf te zorgen voor voetballen, eventueel bestaat de optie om ze bij ons bij te huren. Dit staat als kassakoopje onder het product in de winkelwagen.

WAAROM STROPDAS SCHIETEN HUREN?

Stropdas schieten is een schot in de roos voor een voetbalfan. U kunt Stropdas Schieten in vier vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. Stropdas Schieten is tevens voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Als u op zoek bent naar een alternatief of aanvulling, kijk dan even bij het Snelheidsdoel , de Voetbal schietschijf of ons Voetbaldoel.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

Zoals de meeste Voetbalspellen is het Stropdas Schieten niet voorzien van een typegoedkeuring, omdat deze geen keuring nodig heeft. Wel werken wij alleen met de beste materialen zodat we altijd beschikken over de beste kwaliteit . Attractieverhuur TimTom probeert met haar service altijd de wensen van de klant volledig te vervullen, dit doen we door onszelf zo flexibel mogelijk op te stellen.

Producteigenschappen

Lengte
3.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
5.5 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en volwassenen

Beschikbare bestanden