Voetbal sjoelen huren

1 dag  105,00
excl. BTW
1 dag 127,05
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

SJOEL VOETBAL

Neem een aanloop en.... Probeer de bal precies door in de kleine poortjes van het doel te schieten. Met het huren van Voetbal sjoelen ben je verzekerd van een dag vol voetbalspanning. Krijg elke keer als je raak schiet 1, 2, 3 of 4 punten!

Je dient zelf te zorgen voor voetballen, eventueel bestaat de optie om ze bij ons bij te huren. Dit staat als kassakoopje onder het product in de winkelwagen.

WAAROM VOETBALSJOELEN HUREN?

Voetbalsjoelen is een schot in de roos voor een voetbalfan. U kunt Voetbal sjoelen in vier vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. Voetbal sjoelen is tevens voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Als u op zoek bent naar een alternatief of aanvulling, kijk dan even bij het Snelheidsdoel , de Voetbal schietschijf of ons Voetbaldoel.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

Zoals de meeste Voetbalspellen is het Voetbalsjoelen niet voorzien van een typegoedkeuring, omdat deze geen keuring nodig heeft. Wel werken wij alleen met de beste materialen zodat we altijd beschikken over de beste kwaliteit . Attractieverhuur TimTom probeert met haar service altijd de wensen van de klant volledig te vervullen, dit doen we door onszelf zo flexibel mogelijk op te stellen.

Producteigenschappen

Lengte
2.5 meter
Breedte
1.0 meter
Hoogte
0.9 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
1
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Vrijwilligers
Minimaal 1 actief persoon die helpt bij de op- en afbouw