Voetbaldarts huren

1 dag  115,00
excl. BTW
1 dag 139,15
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

KLEEF VOETBAL

Het voetbaldarten is een super populair spel. De bedoeling is om met een bal op het dartbord te schieten. Deze blijft d.m.v. klittenband aan het bord hangen. Hiermee kunt u verschillende spelsoorten spelen. Van wie de meeste punten schiet met 3 ballen, tot wie schiet het dichtst bij de roos.

WAAROM KLEEF VOETBALDARTS HUREN?

Voetbaldarts is een schot in de roos voor een voetbalfan. U kunt Voetbaldarts in vier vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. Voetbaldarts is tevens voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Als u op zoek bent naar een alternatief of aanvulling, kijk dan even bij het Snelheidsdoel , de Voetbal schietschijf of ons Voetbaldoel.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

Zoals de meeste Voetbalspellen is het Voetbaldarts niet voorzien van een typegoedkeuring, omdat deze geen keuring nodig heeft. Wel werken wij alleen met de beste materialen zodat we altijd beschikken over de beste kwaliteit. Attractieverhuur TimTom probeert met haar service altijd de wensen van de klant volledig te vervullen, dit doen we door onszelf zo flexibel mogelijk op te stellen.

Producteigenschappen

Lengte
4.5 meter
Breedte
2.0 meter
Hoogte
4.5 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
1
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw