• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Zeskamp pakket timtom

Bekijk onze prijzen

Omschrijving

ZESKAMP PAKKET TIMTOM: UNIEK EN GRENSVERLEGGEND LEUK

Ons Zeskamp Pakket TimTom is misschien wel het meest speciale zeskamp pakket op de Nederlandse markt. Alle attracties in het Zeskamp Pakket TimTom zijn namelijk door onszelf ontwikkeld en vind je daardoor nergens anders terug! We beginnen vliegensvlug met de Multi Sky Swing waarna je de strijd aangaat met The Striker. Stoot daarna door naar Klimwand The Wall en trotseer de Dizzy Race Stormbaan. Ga daarna over de TimTom Stormbaan waarna je het Zeskamp Pakket TimTom eindigt met de Bungee Run . Het Zeskamp Pakket TimTom is het voorbeeld van innovativiteit en onze slogan: grensverleggend leuk !

Zeskamp pakket huren bij TimTom

Met dit zeskamp pakket bent u gegarandeerd van een leuke dag. Onze specialisten hebben dit pakket voor u samengesteld met de leukste zeskamp spellen die wij aan te bieden hebben. Al onze spellen komen van Nederlandse bodem. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat onze spellen van hoge kwaliteit zijn. U heeft keuze uit meer dan +25 verschillende zeskamp spellen wanneer u er voor kiest om zelf een zeskamp pakket samen te stellen. Dat kan namelijk ook bij ons. Waar u ook voor kiest, een zeskamp huren gaat gemakkelijk bij Attractieverhuur TimTom.

VOORWAARDEN ZESKAMP PAKKET TIMTOM

Het Zeskamp Pakket TimTom wordt compleet geleverd, inclusief alle benodigde hulpmaterialen. !

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

You can select 5 products only