• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  TimTom Events
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Zeskamp pakket timtom

Bekijk onze prijzen

Omschrijving

ZESKAMP PAKKET TIMTOM: UNIEK EN GRENSVERLEGGEND LEUK

Ons Zeskamp Pakket TimTom is misschien wel het meest speciale zeskamp pakket op de Nederlandse markt. Alle attracties in het Zeskamp Pakket TimTom zijn namelijk door onszelf ontwikkeld en vind je daardoor nergens anders terug! We beginnen vliegensvlug met de Multi Sky Swing waarna je de strijd aangaat met The Striker. Stoot daarna door naar Klimwand The Wall en trotseer de Dizzy Race Stormbaan. Kies uit de Take Out Stormbaan of onze eigen TimTom Stormbaan of glij naar de bel met de Tobbedansbaan waarna je het Zeskamp Pakket TimTom eindigt in het Schommelschip. Het Zeskamp Pakket TimTom is het voorbeeld van innovativiteit en onze slogan: grensverleggend leuk !

VOORWAARDEN ZESKAMP PAKKET TIMTOM

Het Zeskamp Pakket TimTom wordt compleet geleverd, inclusief alle benodigde hulpmaterialen. Je dient bij het afnemen van het Zeskamp Pakket TimTom wel zelf zorg te dragen voor het vullen van het bad van de Tobbedansbaan. Daarnaast dient er een normale wateraansluiting binnen 35 meter aanwezig te zijn. Bij het bestellen van het Zeskamp Pakket TimTom horen we ook graag of deze ingezet gaat worden voor kinderen of volwassenen. Dan kunnen wij hier onze service optimaal op aanpassen!

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

You can select 5 products only