Ballenbak stormbaan huren

1 dag  350,00
excl. BTW
1 dag 423,50
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

BALLENBAK STORMBAAN

De nieuwste stormbaan van TimTom en de nieuwste stormbaan in Nederland met trots presenteren wij u de Ballenbak stormbaan van attractieverhuur TimTom! Het huren van deze stormbaan is uniek doordat het een stormbaan en ballenbak ineen is! Deze ballenbak zit in het midden van de stormbaan en is compleet gevuld met allemaal verschillende kleuren balletjes. Door deze balletjes moet je heen rennen/kruipen om tot het volgende deel van de stormbaan te komen. Naast de uitdaging zullen ook een hoop deelnemers moeten lachen als ze door de stormbaan heen gaan.

STORMBAAN HUREN

De ballenbak stormbaan is de uitgebreide variant van de Adventure stormbaan. Deze stormbaan hebben wij al langer in het assortiment en wilden wat nieuws op de Nederlandse markt, daardoor kwamen wij terecht bij de Ballenbak stormbaan. Huur deze stormbaan en het FUN-gevoel van TimTom wordt 100% gehaald.

BALLENBAK OF ANDERE STORMBAAN HUREN?

attractieverhuur TimTom heeft het grootste assortiment stormbanen, hierdoor hebben wij meestal voor iedereen wel een passende stormbaan. We hebben namelijk meer dan 30 verschillende stormbanen waaruit je kunt kiezen. Er zit voor iedereen, jong of oud, wel iets leuks tussen. Zo hebben wij speciaal voor jullie, creëer je (eigen) stormbaan ontwikkeld. Daarin kan je zelf je eigen stormbaan samenstellen! Net zoals de Ballenbak stormbaan zijn ook de andere stormbanen van Nederlandse bodem en van de beste kwaliteit. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Daarnaast kun je ook altijd terecht bij ons ervaren personeel als je nog vragen hebt over de andere stormbanen of een stormbaan huren.

AFMETINGEN BALLENBAK STORMBAAN

De Ballenbak stormbaan bestaat uit drie delen. Het eerste deel van de Ballenbak stormbaan is 9 meter lang, 3.80 meter breed en 4.75 meter hoog. Het tweede deel met de balletjes is 6 meter lang, 3,80 meter breed en 3.50 meter hoog. Het laatste deel van de Ballenbak stormbaan is 13.75 meter lang, 3,80 meter breed en 3.10 meter hoog.

 

Producteigenschappen

Lengte
29.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
5.0 meter
Stroombehoefte
2x 1500 & 1x 1100 watt
Aantal deelnemers
20
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja

Producten in pakket

1x
Adventure stormbaan deel 1
Adventure stormbaan deel 1
4x
1 zak met balletjes
1x
springkussen Ballenbak