• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  TimTom Events
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Creëer uw mega stormbaan

Bekijk onze prijzen

Omschrijving

Uw eigen stormbaan creëren voor een indrukwekkende beleving

Als enige stormbaan verhuurder in Nederland biedt Attractieverhuur TimTom het creëren van uw eigen (mega) stormbaan aan. U kiest een aantal producten en wij vormen deze vervolgens om te mega stormbaan. Een stormbaan huren is nog nooit zo op maat geweest. Evenementen worden voorzien van unieke combinaties waardoor wensen en behoeftes maximaal vervult zullen worden. Alle producten waarmee u een Mega Stormbaan kunt creëren zijn van Nederlandse makelaardij. U huurt met dit concept niet alleen iets unieks maar tevens ook de aller beste kwalitiet.

Uw mega stormbaan huren bij Attractieverhuur TimTom

Wij zijn de enige verhuurder in Nederland die enkel met de Nederlandse kwaliteit werkt. Wij bieden u de beste kwaliteit met de laagste prijsgarantie. U huurt stormbanen vanaf een foto en bij Attractieverhuur TimTom krijgt u letterlijk wat u op de foto ziet. Onze stormbanen zijn exclusief en worden speciaal ontwikkeld door ons in de Nederlandse fabrieken.

Combineer producten en creëer uw mega stormbaan

Het creëren van een stormbaan werkt gemakkelijk. Bekijk de producten, selecteer deze in uw winkelwagen en wij creëren uw mega stormbaan. Bij uw offerteaanvraag zullen wij rekening houden met stapelkorting

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Verwante producten direct erbij bestellen!

You can select 5 products only