Stel hier je eigen (mega) stormbaan samen

Omschrijving

Zelf een stormbaan maken voor een indrukwekkende beleving

Als enige stormbaan verhuurder in Nederland biedt Attractieverhuur TimTom 'zelf een stormbaan maken' aan. U kiest een aantal producten uit de lijst stormbanen en wij vormen deze stormbanen vervolgens om tot een mega stormbaan. Een stormbaan huren is nog nooit zo op maat geweest. Evenementen worden voorzien van unieke combinaties van stormbanen, waardoor wensen en behoeftes maximaal vervult zullen worden. U huurt met dit concept niet alleen een unieke stormbaan, maar ook een stormbaan van de allerbeste kwaliteit.

Combineer stormbanen en creëer uw mega stormbaan

Zelf een stormbaan maken werkt gemakkelijk. Bekijk de lijst met stormbanen, zet de productnamen in de offerteaanvraag en wij creëren uw eigen (mega) stormbaan. Bij de offerte aanvraag zullen wij rekening houden van een stapelkorting van 10 procent!

Voor u samengestelde stormbanen

Attractieverhuur TimTom wilt u het zo graag zo makkelijk mogelijk maken, daarom hebben wij voor u verschillende spectaculaire stormbanen samengesteld tot een gigantische stormbaan. Deze voorbeeld stormbanen zijn hieronder beschreven.

 1. Obstacle stormbaan (50 meter lang) bestaat uit de als eerst uit de Basejump van maar liefst 6 meter hoog. Na de Dubbele basejump komt de Take out stormbaan. De stormbaan wordt afgesloten met de Adventure stormbaan.

 2. BigBig hindernisbaan (51 meter lang) bestaat uit als eerste uit de 'normale' take roll stormbaan, wordt gevolgd door de 'moeilijke' Klimwand The Wall en afgesloten door de 'extreme' Multi Sky Swing.

 3. The Giant Extreme stormbaan (68 meter lang) is een lange, maar compacte stormbaan door de bocht in de stormbaan! Als eerst begin je met de altijd populaire Take out stormbaan, gevolgd door het klimgedeelte van de Battle stormbaan. Daarna moet je zo snel mogelijk door de bocht heen, en de obstakels ontwijken van de Tunnelslide stormbaan.

 4. Ultimate stormbaan (90 meter lang) is de uitdagendste stormbaan van Nederland! De stormbaan begint met de take roll stormbaan, gevolgd door de Crazy Race stormbaan. Daarna moet van bal naar bal springen op de Dubbele Mega Balls. Gevolg door de 'extreme' Multi Sky Swing, die je moet overwinnen door via een touwladder naar de overkant te komen. De 90 meter lange stormbaan wordt afgesloten door de 'natte' Tobbedansbaan. Eerst beklim je de Tobbedansbaan helling en vervolgens glijd je van de waterbaan in een tobbe. Wil je liever geen waterattractie in de stormbaan, eindig dan met de TimTom stormbaan.

Wil je liever je eigen (mega) stormbaan creëren, bekijk dan hieronder het stormbanen overzicht en vul het offerte formulier in.

Overzicht losse stormbanen

Hieronder staat het complete stormbanen overzicht. Het is ingedeeld in drie catogorieen, de stormbanen uit dezelfde catogorie kunnen eindeloos met elkaar gecombineerd worden.

Stormbaan 1

 1. 5x Take out stormbaan
 2. 2x Battle stormbaan
 3. Tunnelslide stormbaan
 4. Adventure stormbaan / Mini run stormbaan
 5. Dubbele Basejump 6 meter
 6. 2x Bochtencombinatie
 7. Tobbedans CRAZY

Stormbaan 2

 1. Dizzy Spin
 2. Take roll stormbaan
 3. Dubbele megaballs
 4. Multi sky swing / Dubbele Basejump 7.5M
 5. Megarolls
 6. Tobbedans
 7. Spinning Wheel

Stormbaan 3 'Bootcamp'

 1. Hill running (dubbele Hill Running maakt The Hills)
 2. Wall to wall
 3. Up and down
 4. Crossfit
 5. Dropping net
 6. The Tunnel
 7. Captive web
 8. Pole Run
 9. Bootcamp sweeper

Offerte aanvragen