• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Werkwijze

De Bungee Trampoline is afgezet met dranghekken, waarmee ook een wacht rij wordt gecreëerd. In tweetallen zullen de deelnemers worden begeleidt door de instructeurs om plaats te nemen bij de Bungee Trampoline. De instructeurs zullen de deelnemers helpen bij het opstappen op de trampoline. De deelnemers zullen op verzoek, met het CE gekeurd veiligheidshesje, naar voren komen. Hierdoor krijgen de instructeurs de gelegenheid om de deelnemers in het hesje te bevestigen en te controleren, voordat de elastieken op het gewicht van de deelnemers zullen worden afgesteld.

De deelnemers worden verzocht om in het midden van de trampoline plaats te nemen en bij een GO te beginnen met springen. Om aan hun wens te kunnen voldoen zullen de instructeurs op verzoek of op inschatting (vaak bij kleinere kinderen) de hoogte instellen. Tijdens het springen zullen de instructeurs regelmatig (oog) contact houden met de deelnemers om zo aan individuele wensen te kunnen voldoen.

Het springen voor de deelnemers zit erop. Er wordt contact met hen gemaakt en verzocht om niet meer verder te springen. Hierna zullen de instructeurs de deelnemers in passend tempo om laag laten zakken. Vervolgens maken de instructeurs de veiligheidshesjes los en reiken hen de hand om veilig plaats te maken voor de volgende deelnemer.

You can select 5 products only