Dubbele Mega Balls huren

1 dag  375,00
excl. BTW
1 dag 453,75
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

DUBBELE MEGA BALLS STORMBAAN HUREN?

Zie ik nou dubbel? De Dubbele Mega Balls stormbaan is een eyecatcher op ieder evenement! Spring van bal naar bal en bereik als eerste de overkant van de Dubbele Mega Balls. Klinkt makkelijk? Wees dan gewaarschuwd, want dat is makkelijker gezegd dan gedaan... De Dubbele Mega Balls stormbanen namelijk meedogenloos! De Dubbele Mega Balls zijn extra leuk in combinatie met de Enkele Base Jump en de Take Out Stormbaan .

 

DE DUBBELE MEGA BALLEN STORMBAAN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

De Dubbele Mega Ballen stormbanen zijn een hilarisch spelelement. U kunt de Dubbele Mega Ballen stormbanen huren in vier verschillende vormen bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. De Dubbele Mega Ballen is bovendien voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Als alternatief voor het dubbele stormbanen huren, kunt u eens kijken naar Klimwand The Wall en de Mega Balls huren voor grote obstakels op het evenement.

BESTE STORMBAAN HUREN

Bij Tim Tom kun je de beste stormbaan huren. Naast de zeskamp spellen die we ook aanbieden heb je de keuze uit meer dan +20 verschillende soorten stormbanen, maar ook hebben we springkussens te huur en partyverhuur (voor de lekkerste partybenodigdheden). Deze zijn allemaal van Nederlandse bodem en van hoge kwaliteit. Zo willen we dat natuurlijk de gehele dag vlekkeloos verloopt en dat begint met het hebben van hoge kwaliteit producten. Ons personeel heeft jarenlange ervaring als het gaat om stormbanen en zij helpen je graag verder met alle vragen over deze stormbaan.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De Dubbele Mega Balls is de definitie van grensverleggend leuk! Bij Attractieverhuur TimTom werken we samen met onze Nederlandse leverancier om de beste materialen en de beste kwaliteit te krijgen. Zodoende zijn de Dubbele Mega Balls ook voorzien van een typegoedkeuring. In onze service zullen we u altijd volledig ondersteunen en een aanbod op maat maken.

ZESKAMP HUREN? TIMTOM BIEDT RUIME KEUZE ATTRACTIES!

Mix en match de dubbele mega balls met verschillende zeskamp spellen voor een leuke ervaring voor jong en oud. Wij bij Attractieverhuur TimTom hebben jarenlange ervaring met zeskamp verhuur. Al onze zeskamp spellen komen van eigen bodem. U kunt ervoor kiezen om deze af te halen of te laten bezorgen. Wij begrijpen namelijk ook dat niet iedereen beschikt over de juiste vervoersmiddelen voor de zeskamp. Daarom helpen wij graag met het afleveren, omdat wij ervan overtuigd zijn dat een zeskamp voor iedereen beschikbaar moet zijn. Als u vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken via de mail of via telefonisch contact.

Producteigenschappen

Lengte
20.0 meter
Breedte
8.0 meter
Hoogte
6.5 meter
Stroombehoefte
2x 1100 watt
Aantal deelnemers
4
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja