Ultimate stormbaan (100 meter) huren

1 dag  1.630,00
excl. BTW
1 dag 1.972,30
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

MEGA STORMBAAN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Met een lengte van 100 meter is de Ultimate stormbaan van TimTom uitgeroepen tot de langste stormbaan van Nederland. Deze stormbaan is opgebouwd uit een vijftal attracties die aan elkaar zijn gesloten. Begin met het beklimmen van heuvels en het ontwijken van twee hindernisbanen vind vervolgens je weg door het doolhof vol met grote rode ballen om hierna op 6 meter hoogte een touwladder te bedwingen en om af te sluiten een tobbedansbaan die eindigt in een nat pak.

HUREN VAN DE ULTIMATE STORMBAAN STORMBAAN 

Wat betreft gemak en ontzorging is The Ultimate stormbaan te huren middels een viertal mogelijkheden:

  • laten bezorgen en ophalen
  • laten bezorgen, inclusief opbouw en afbouw
  • compleet verzorgd inclusief 2 instructeurs

Gezien het formaat en gewicht van deze stormbaan raden wij aan deze door ons te laten op- en afbouwen op jullie locatie.

The Ultimate Stormbaan is de langste stormbaan van Nederland en bestaat uit de volgende attracties; Take roll stormbaan, Crazy Race stormbaan, Dubbele MegaBallsMulti Sky SwingTobbedansbaan. Individueel zijn dit al populaire en leuke attracties, aan elkaar gekoppeld als in deze samenstelling is het helemaal een feest!

De Ultimate stormbaan is natuurlijk de perfecte stormbaan als je op zoek bent naar een super lange stormbaan. Maar ook voor een minder lange stormbaan kun je bij TimTom terecht. Zo hebben we verschillende lange stormbanen van 45 meter tot 68 meter. Natuurlijk kan er niks tippen aan de Ultimate stormbaan, maar toch zijn deze alternatieve stormbanen ook super leuk. We willen ervoor zorgen dat de dag vlekkeloos verloopt en daarom zijn onze producten van hoge kwaliteit. Een stormbaan huren doe je daarom gemakkelijk en veilig bij TimTom.

VEILIGHEID EN KWALITEIT

Met zijn 100 meter lengte hoeven we niet uit te leggen dat deze stormbaan een ware eye-catcher is en garant staat voor uren plezier. Elk jaar wordt de stormbaan in zijn geheel onderworpen aan de verplichte veiligheidskeuringen en periodiek onderhoud. Na elke verhuring controleren wij de staat van de stormbanen en eventuele attributen, zodat jullie geen problemen ervaren tijdens jullie evenement.

WAT HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM?

Naast stormbanen verhuren wij ook de volgende attracties: 

Producteigenschappen

Lengte
100.0 meter
Breedte
8.0 meter
Hoogte
8.0 meter
Stroombehoefte
6x 1100 & 5x 1500 watt
Aantal deelnemers
30
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Waterbehoefte
5000 liter en constant rustig stromend water (tuinslang)
Vrijwilligers
Minimaal 8 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja