• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 800 € 0 t/m € 800

Lasergame verhuur

1 - 3 of 3
Van hoog naar laag sorteren

Lasergame verhuur

1 - 3 of 3
Van hoog naar laag sorteren

Online lasergame verhuur!

Op zoek naar een mega leuke activiteit voor een kinderfeestje of een stoere teambuilding dag? Kijk dan eens naar het Lasergame verhuur, onderdeel van attractieverhuurtimtom.nl! Hier ga je zeker een leuke en actieve tijd aan beleven met je vrienden, familie of collega's vol competitie en spanning!

Indoor lasergame verhuur

Wij hebben verschillende opties wanneer het gaat om lasergame verhuur. Een variant hiervan is indoor lasergame verhuur. Indoor lasergamen is leuk voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan een kinderfeestje wat je kan houden op eigen locatie. Handig met alle gemakken van thuis in handbereik, en wij verzorgen de activiteit van top tot teen. Of bijvoorbeeld een personeelsuitje waarin wij jouw kantoor kunnen ombouwen tot een ware indoor lasergame arena. Bij het indoor lasergame verhuur is alles inbegrepen. Hieronder vallen: vesten, computer, rookmachines, geluid en lichten.

Outdoor lasergame verhuur

Wat is er nu lekkerder dan op een warme dag buiten te zijn met de lasergame verhuur van TimTom? Wij verzorgen jouw complete dagje outdoor lasergamen. Voor het lasergamen zijn verschillende opties mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om met maar liefst 16 personen een outdoor lasergame verhuur te regelen! Onwijs competitief bezig zijn gecombineerd met veel lol en sensatie zorgt voor een onvergetelijke dag samen.

Lasergame verhuur incl. arena

Een arena is ideaal om spanning op te bouwen tijdens het spelen van lasergamen met al je vrienden, familie of collega's. De lasergame verhuur arena bestaat namelijk uit een opblaasbaar springkussen met een arena erin. Deze arena heeft meerdere gangen waardoor je elkaar snel kunt kwijtraken en verstoppen. Het is mogelijk om met 10 personen te spelen, dus kom maar op met die fanatiekelingen. De bijgeleverde geluidboxen maken het ideaal om een potje lasergamen tot een succes te maken!

Nog meer speelplezier

Klinkt onze lasergame verhuur jou allemaal iets te spannend in de oren of wil je nog actiever bezig zijn? Wij hebben voor iedereen wel een geschikte activiteit. Kijk bijvoorbeeld eens bij de leuke waterspelen, zeskamp spellen of onze andere top attracties en wij garanderen je veel uren speelplezier!

You can select 5 products only