• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 800 € 0 t/m € 800

Lasergame verhuur

1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren

Lasergame verhuur

1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren

Lasergame huren bij attractieverhuur TimTom

Op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje of een stoere teambuilding dag? Kijk dan eens naar het Lasergame verhuur, onderdeel van attractieverhuurtimtom.nl! Hier ga je zeker een leuke en actieve tijd aan beleven met je vrienden, familie of collega's vol competitie en spanning!

Lasergame uitleg

Lasergamen staat als spel al jaren aan de top van gezamenlijke activiteiten bij TimTom attractieverhuur. Hoe futuristisch lasergamen in eerste instantie bedoeld was, inmiddels is het een klassiek begrip bij vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Het blijft een fantastisch spel dat razend populair is en haar glans niet verliest. Het is een actief en spannend spel waarbij iedereen wilt winnen. Het vereist allerlei kwaliteiten van een speler om het spel te kunnen winnen:

 • Fysieke kracht
 • Precisie en finesse
 • Tactisch inzicht
 • Doorzettingsvermogen
 • En geluk

Dit maakt het spel op alle aspecten interessant. Zowel serieus als hilarisch en tegelijkertijd spannend als ontspannend.

Lasergame huren voor evenement

Wanneer u een lasergame gaat huren, dan zorgen wij dat u het leukste spelletje ooit gaat spelen. Je huurt de lasergame attractie voor 10 personen, dat omvat 10 pistolen. Op de bijgeleverde laptop kunt u de score bijhouden, teams maken en het een aantal schoten toekennen. U kunt tot wel twaalf opblaasbare objecten krijgen bij het huren van een lasergame om de arena uitdagend te maken. De meegeleverde computer houdt het aantal schoten per deelnemer bij en wanneer deze af is. Het huren van een lasergame set bij TimTom is meer dan enkel een paar pistolen, maar een geheel verzorgd evenement.

Indoor lasergame verhuur

Wij hebben verschillende opties wanneer het gaat om lasergame verhuur voor binnen. Een variant hiervan is indoor lasergame verhuur. Indoor lasergamen is leuk voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan een kinderfeestje wat je kan houden op eigen locatie. Handig met alle gemakken van thuis en wij verzorgen de activiteit van top tot teen. Of bijvoorbeeld een personeelsuitje waarin wij jouw kantoor kunnen ombouwen tot een ware indoor lasergame arena. Bij het indoor lasergame verhuur is alles inbegrepen. Hieronder zoal: vesten, computer, rookmachines, geluid en lichten.

Outdoor lasergame verhuur

Wat is er nu lekkerder dan op een warme dag buiten te zijn met de lasergame verhuur van TimTom? Wij verzorgen jouw complete dag outdoor lasergamen. Voor het lasergamen zijn verschillende opties mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om met maar liefst 16 personen een outdoor lasergame spel te spelen! Onwijs competitief bezig zijn gecombineerd met veel lol en sensatie zorgt voor een onvergetelijke dag samen.

Lasergame verhuur inclusief arena

Een arena is ideaal om spanning op te bouwen tijdens het spelen van lasergamen met al je vrienden, familie of collega's. De lasergame verhuur arena bestaat namelijk uit een opblaasbaar springkussen met een arena erin. Deze arena heeft meerdere gangen waardoor je elkaar snel kunt kwijtraken en verstoppen. Het is mogelijk om met 10 personen tegelijkertijd te spelen. De bijgeleverde geluidboxen maken het ideaal om een potje lasergamen tot een succes te maken!

Nog meer speelplezier

Klinkt onze lasergame jou allemaal iets te spannend in de oren of wil je nog actiever bezig zijn? Wij hebben voor iedereen een geschikte activiteit. Kijk bijvoorbeeld eens bij de leuke waterspelen, zeskamp spellen of onze andere top attracties en wij garanderen je veel uren speelplezier!

You can select 5 products only