• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 1500 € 0 t/m € 1500

*NIEUWE ATTRACTIES!!* LET YOURSELF BE AMAZED! BOOTCAMP SPORT EN FUN!

Wat zijn we trots op onze nieuwe attracties! Om Bootcamp sport en fun nog meer te stimuleren hebben we een volledig nieuwe lijn ontworpen met maar liefst 11!!! attracties! Elke attractie binnen de Bootcamp sport en fun lijn is uniek ! Waarvan er zelfs een aantal zijn die volledig nieuw ontworpen zijn en nog niet bestaan. Zo is bijvoorbeeld The Hills een echte topper en de eerste opblaasbare attractie die schuin omhoog loopt! Bootcamp sport en fun vind je dus echt terug bij Attractieverhuur TimTom! Een andere topper in de Bootcamp sport en fun lijn is de Bootcamp sweeper, hier zit zelfs een motorisch draaiend element in en staat dus écht garant voor een grensverleggend leuke dag.

Vindt u alle elementen van de bootcamp leuk? Huur dan uw Complete Bootcamplijn bij Attractieverhuur TimTom

BOOTCAMP OP LOCATIE HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Bootcamp is een echte trend op het moment! Deze trend is overgevlogen vanuit Amerika, waar de mariniers de Bootcamp moeten overleven en vaak moeten doorstaan. Wij willen onze Bootcamp dus kunnen verhuren op elke locatie! Bij het huren van onze 100% mobiele opblaasbare Bootcamp kunt u dus overal op locatie goed sporten met een leuk en uitdagend randje. Onze attracties huren op locatie is nog nooit zo makkelijk geweest, je kan zelfs een volledige Bootcamp op locatie stormbaan volledig zelf creeren!

VERSCHILLENDE BOOTCAMP OEFENINGEN / TRAININGEN OP ONZE BOOTCAMP

Onze compleet nieuwe Bootcamp lijn bevat meer dan tien gloednieuwe attracties en dagen je op vele manieren uit om je lichaam te verbeteren en gezond te zijn! Op elke attractie kun je verschillende Bootcamp oefeningen / trainingen uitvoeren. Zo kan je op The Hills omhoog of omlaag obstakels ontwijken en klimmen of afspringen! Vooral het ontwijken van obstakels op snelheid zijn perfecte Bootcamp oefeningen / trainingen voor het vergroten van de kern van je lichaam, waardoor je meer stabiel zal worden! Bij het Dropping Net zal je tot het uiterste getest worden om niet nat te worden en zal de kracht in je benen en armen van gigantisch belang zijn. Kortom echte Bootcamp oefeningen / trainingen die je op een grensverleggend leuke manier uitdagen alles uit jezelf te halen!

BLIJDSCHAP, GELUK, GEZONDHEID = BOOTCAMP

In onze missie streven we naar het verspreiden van blijdschap, geluk en gezondheid. Iets waar we dagelijks mee bezig zijn en hoe we onszelf als Attractieverhuur TimTom graag willen voelen. In onze handelingen proberen we dit altijd naar voren te laten komen, zo ook in onze nieuwe Bootcamp lijn. De Bootcamp lijn bestaat uit een aantal echte toppers, waar je echt door uitgedaagd wordt! Vanaf nu kun je met de 100% mobiele opblaasbare Bootcamp overal sporten met een leuk en uitdagend randje! De Complete Bootcamplijn bevat de volgende elementen, ze kunnen uiteraard ook los gehuurd worden! Bootcamp sweeper, The Hills, Hill Running, Captive Web, Wall to Wall, Up and Down, Pole Run , The Tunnel, Crossfit, Dropping Net

Naast Bootcamp ben je bij Attractieverhuur Timtom ook aan het juiste adres voor Zeskamp verhuur, springkussens huren en de tofste stormbanen!

You can select 5 products only