Bootcamp Sweeper huren

1 dag  325,00
excl. BTW
1 dag 393,25
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

CHALLENGE OUR BOOTCAMP SWEEPER!

De Bootcamp Sweeper is een van onze nieuwe knallers uit de Bootcamp lijn! Daag iemand uit om zo snel mogelijk over de Bootcamp Sweeper te gaan en je tegenstanders te verslaan! Ren, spring, ontwijk en knal over de Bootcamp Sweeper, kan jij het aan om te blijven staan? Onze Bootcamp lijn daagt je uit alles uit jezelf te halen en alle obstakels te overwinnen, inclusief de Bootcamp Sweeper is dat een extreem pittige klus. Met vallen en opstaan is alles te overwinnen!

BOOTCAMP SWEEPERS

De Bootcamp Sweeper beschikt over de sweeper met drie armen. De sweeper draait in de rondte en probeert je van je sokken af te “slaan”. Manoeuvreer je zo snel mogelijk over de Bootcamp Sweeper en probeer de sweepers te ontwijken! In ons arsenaal aan innovatieve en unieke attracties hebben we ook nog een enkelvoudige sweeper . Deze staat garant voor plezier en is net zo uitdagend als onze Bootcamp Sweeper! De Bootcamp Sweeper inclusief draaiende sweeper is dus echt de definitie van Grensverleggend leuk !

BOOTCAMP SWEEPER HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR

Bootcamp Sweeper huren kan zonder zorgen bij Attractieverhuur TimTom. Bootcamp Sweeper huren komt zelfs met een drietal draaiende elementen, in tegenstelling tot de 2 armen van the sweeper die u ook bij ons kunt huren. Bootcamp Sweeper huren kan bij alle soorten evenementen, denk aan een sportdag of het organiseren van een zeskamp, bedrijfsuitje of personeelsfeest en nog vele andere mogelijkheden! Bootcamp Sweeper huren kan in een viertal verschillende vormen, dit zijn afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd en geplaatst en compleet verzorgd.

VEILIGHEID KEURING EN SERVICE

Bootcamp Sweeper is een echte challenge voor jong en oud! De Bootcamp Sweeper hebben we in samenwerking met onze Nederlandse leverancier volledig ontworpen. Wij willen altijd uniek blijven en zijn constant bezig om ons aanbod te verbeteren en weer met nieuwe attracties te komen, zoals deze Bootcamp Sweeper. De Bootcamp Sweeper is dus uniek en van de Allerbeste kwaliteit! Eigenlijk willen we onze loods zo vaak mogelijk leeg zien. Zo zullen we altijd proberen naar oplossing te zoeken in onze service naar de klant, om altijd tot een passend aanbod te komen. Hoe deze Bootcamp Sweeper daarin past? Daar komen we samen wel uit!

BLIJDSCHAP, GELUK, GEZONDHEID = BOOTCAMP

In onze missie streven we naar het verspreiden van blijdschap, geluk en gezondheid. Iets waar we dagelijks mee bezig zijn en hoe we onszelf als Attractieverhuur TimTom graag willen voelen. In onze handelingen proberen we dit altijd naar voren te laten komen, zo ook in onze nieuwe Bootcamplijn. De Bootcamp lijn bestaat uit een aantal echte toppers, waar je echt door uitgedaagd wordt! Vanaf nu kun je met de 100% mobiele opblaasbare Bootcamp overal sporten met een leuk en uitdagend randje! Kijk eens naar de andere knallers in onze nieuwe Bootcamp lijn! The HillsHill Running Captive Web Wall to Wall Up and Down Pole Run The Tunnel Crossfit Bounce & Break en Flexible Twister !

Producteigenschappen

Lengte
7.0 meter
Breedte
7.0 meter
Hoogte
1.5 meter
Stroombehoefte
1x 1100 & 1x 1500 watt
Aantal deelnemers
2
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Keurmerk TimTom
Ja
Leeftijdsindicatie
Kinderen vanaf 6 jaar en Volwassenen
Klimmen
Nee
Obstakels
Ja
Glijbaan
Nee
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja

Producten in pakket

1x
ALLEEN kussen bootcamp sweeper
ALLEEN kussen bootcamp sweeper
1x
onderstel bootcamp sweeper / spinning wheel