Hill Running huren

1 dag  300,00
excl. BTW
1 dag 363,00
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

HILL RUNNING CARDIO!

Kan jij Hill Running veroveren? Ren omhoog, spring naar beneden of klim omhoog en ren naar beneden. Deze stormbaan daagt je uit creatief te zijn en je lichaam op verschillende manieren te trainen. Hill Running is de helft van The Hills en is de eerste schuin omhoog lopende opblaasbare stormbaan! Zodoende echt een prachtstuk uit onze unieke Bootcamp lijn! Gegarandeerd voor een geweldige en uitputtende Bootcamp dag! Niet alleen voor de Bootcamp geschikt, ook zeker de moeite waard bij de zeskampen en als onderdeel van de stormbanen !

HILL RUNNING, BOOTCAMP OP LOCATIE HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Een Bootcamp op locatie huren doe je bij Attractieverhuur TimTom! Hill Running is een perfecte stormbaan om te gebruiken voor de Bootcamp . Je kan veel verschillende Bootcamp oefeningen / trainingen doen op de stormbaan Hill Running, perfect voor de cardio! Bijna iedereen is momenteel bezig met een gezond lichaam, door de Bootcamp opblaasbaar te maken en op locatie te verhuren willen wij een speelse tint aan de Bootcamp geven. Bootcamp op locatie huren is simpel en leuk voor jong en oud, op een viertal manieren is Hill Running te huren, dit zijn: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd en geplaatst en compleet verzorgd.

VERSCHILLENDE BOOTCAMP OEFENINGEN MOGELIJK OP DE HILL RUNNING

Hill Running maakt Bootcamp oefeningen / trainingen mogelijk op een leuke uitputtende manier! De Running Hill is op een tweetal manieren te gebruiken. De eerste Bootcamp oefeningen / trainingen zijn van beneden naar boven, dan kom je langs een drietal obstakels terwijl je omhoog rent. Wanneer je boven bent aangekomen mag je een aanloop nemen voor de afsprong en plof je neer in valkussen. Dit is natuurlijk perfect voor de cardio! In de tweede mogelijkheid voor Bootcamp oefeningen / trainingen klim je eerst omhoog en baan je je vervolgens een weg door de verschillende obstakels heen naar beneden. Naar beneden rennen gaat wat sneller en hier zal je co&ouml^rdinatie dus van groter belang zijn!

VEILIGHEID KEURING EN SERVICE

Hill Running stormbaan is op meerdere manieren inzetbaar en leuk en uitdagend voor iedereen! Hill Running stormbaan is een attractie gemaakt in Nederland en ontwikkeld door Attractieverhuur TimTom! Zodoende is dit dus wederom een unieke stormbaan van de beste kwaliteit , iets waar we echt trots op zijn! Ons doel is om zo vaak mogelijk met onze attracties op pad te zijn en zoveel mogelijk mensen te voorzien van een geweldige dag. Zo handelen we ook in onze service, indien wij ruimte hebben zullen we altijd met onze klant zoeken naar de beste oplossing!

BLIJDSCHAP, GELUK, GEZONDHEID = BOOTCAMP

In onze missie streven we naar het verspreiden van blijdschap, geluk en gezondheid. Iets waar we dagelijks mee bezig zijn en hoe we onszelf als Attractieverhuur TimTom graag willen voelen. In onze handelingen proberen we dit altijd naar voren te laten komen, zo ook in onze nieuwe Bootcamp lijn. De Bootcamp lijn bestaat uit een aantal echte toppers, waar je echt door uitgedaagd wordt! Vanaf nu kun je met de 100% mobiele opblaasbare Bootcamp overal sporten met een leuk en uitdagend randje! Kijk eens naar de andere knallers in onze nieuwe Bootcamp lijn! , The Hills, Captive Web , Wall to Wall , Up and Down , Pole Run , The Tunnel , Crossfit , Bounce & Break en Flexible Twister!

Producteigenschappen

Lengte
18.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
6.0 meter
Stroombehoefte
2x 1100 watt
Aantal deelnemers
2
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Obstakels
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw