Bounce & Break huren

1 dag  175,00
excl. BTW
1 dag 211,75
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

CROSS THE FIELD!

We beschikken over twee keer de Bounce & Break. Zo kunnen twee teams tegen elkaar strijden om uiteindelijk de winst te pakken en het eerst aan de overkant van het veld te zijn! Als groep spring je tegen de muur aan en zorg je dat de Bounce & Break volledig kantelt. Dit moet je meerdere malen doen om het einde van het veld te halen en je tegenstander te verslaan!

Deze attractie dient regelmatig bijgepompt te worden met de bijgeleverde elektrische pomp, houd hier rekening mee.

BOUNCE & BREAK, BOOTCAMP OP LOCATIE HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Bounce & Break, Bootcamp op locatie huren is geweldig! De Bounce & Break zijn twee hele gave attracties om groepen uit te dagen tegen elkaar te battlen. Met de Bootcamp op locatie kun je twee teams echt laten strijden en uitdagen tot het gaatje te gaan. Deze Bootcamp op locatie attracties zijn niet te koppelen aan andere attracties, maar zijn opzich al een geweldig spelelement, waarbij je als een hecht team moet werken en veel energie moet geven om te winnen! De Bounce & Break, Bootcamp op locatie is te huren op een viertal verschillende manieren, namelijk: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd en geplaatst en compleet verzorgd.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

We zijn trots op onze kwaliteit en onze top service! We willen de klant altijd tegemoet komen en samen tot een passende oplossing komen waar beide partijen tevreden mee zijn. We hebben liever een lege loods dan dat we nee verkopen! Onze unieke attracties zijn altijd in samenwerking met onze Nederlandse leverancier ontwikkeld. Dit doen we zodat we de beste kwaliteit hebben en de veiligste attracties!

Huur nu onze Bounce & Break of bekijk ons assortiment Sport en Spel activiteiten.

Producteigenschappen

Lengte
3.0 meter
Breedte
3.0 meter
Hoogte
3.0 meter
Stroombehoefte
1x 1900 watt
Aantal deelnemers
6
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Obstakels
Nee

Beschikbare bestanden