Flexibele Twister huren

1 dag  70,00
excl. BTW
1 dag 84,70
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

HOW FLEXIBLE ARE YOU?

Hoe flexibel ben jij!? Deze mega Flexible Twister daagt je uit om zo lang mogelijk te blijven staan en je balans te houden op de opblaasbare Flexible Twister! De kern van je lichaam wordt hier goed mee getraind. Vandaar dat we de Flexible Twister ook in onze Bootcamp lijn verwerkt hebben. Kan jij tot het eind stand houden op de Flexible Twister? Wij dagen je uit!

FLEXIBLE TWISTER, BOOTCAMP OP LOCATIE HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Flexible Twister, Bootcamp, zeskamp, op locatie huren is redelijk eenvoudig. De Bootcamp attractie komt met een bord, waarop je moet draaien om de kleuren te noemen voor de spelers op het opblaasbare Flexible Twister bord. Deze Bootcamp op locatie is niet te koppelen aan andere attracties uit de Bootcamp lijn, maar opzich al een hele toffe en grensverleggend leuke uitdaging! Flexible Twister, Bootcamp op locatie is te huren op een viertal verschillende manieren, dit zijn: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd en geplaatst en compleet verzorgd.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

Flexible Twister is een kussen dat precies in onze Bootcamp lijn past, leuk en uitdagend! In samenwerking met onze Nederlandse leverancier hebben wij Flexible Twister ontworpen, zodat deze een mooie bijdrage kan leveren aan onze unieke Bootcamp lijn. Omdat de attracties gemaakt zijn in Nederland kunnen wij de kwaliteit leveren, met de hoogste veiligheid! In onze service zullen we u altijd tegemoet proberen te komen en samen tot een passend aanbod te komen, waar beide partijen tevreden mee zijn. Kijk eens naar de andere knallers in onze nieuwe Bootcamp lijn! The Hills, Hill Running , Crossfit , Wall to Wall , Captive Web , Up and Down , The Tunnel , Pole Run , Dropping Net , Bounce & Break !

Huur nu onze Flexible Twister of bekijk ons volledige aanbod Sport en Spel activiteiten.

Producteigenschappen

Lengte
8.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
3.5 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw