The Tunnel huren

1 dag  95,00
excl. BTW
1 dag 114,95
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

FOLLOW THE LIGHT

Spring The Tunnel in en volg het licht om weer buiten te komen. Eenmaal in The Tunnel moet je in het donker weer een weg naar buiten zien te vinden. Deze topper uit de Bootcamp lijn staat garant voor plezier. Wie volgt het licht en vind als eerste de uitgang van The Tunnel. Kruip en spring door de gaten van The Tunnel en win!

THE TUNNEL, BOOTCAMP OP LOCATIE HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

The Tunnel, Bootcamp op locatie huren kan heel eenvoudig! Deze Bootcamp op locatie is een leuke aanvulling op elke andere Bootcamp attractie. Onze volledige Bootcamp lijn op locatie is koppelbaar en dus op elkaar aan te sluiten. Zo kan je zelf bijvoorbeeld een Bootcamp stormbaan op locatie creëren! The Tunnel, Bootcamp op locatie is te huren op vier verschillende manieren, dit zijn: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd en geplaatst en compleet verzorgd.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

The Tunnel is een spannende attractie, gemaakt in samenwerking met onze leverancier uit Nederland. Wij kiezen altijd bewust voor Nederlandse, duurzame materialen om onze attracties te ontwikkelen met de allerbeste kwaliteit . De Bootcamp lijn is dan ook volledig van Nederlandse komaf. Naast onze kwaliteitswensen willen we altijd samen met de klant die leuke dagen organiseren. Zo zijn we erg flexibel in onze service en vinden we altijd een passend aanbod voor elke klant! Kijk eens naar de andere knallers in onze nieuwe The Hills, Hill Running , Crossfit , Wall to Wall , Captive Web , Up and Down , Pole Run , Dropping Net , Bounce & Break en Flexible Twister !

Producteigenschappen

Lengte
5.5 meter
Breedte
3.8 meter
Hoogte
2.8 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
2
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Obstakels
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja