Wall to Wall huren

1 dag  150,00
excl. BTW
1 dag 181,50
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

REN DWARS DOOR DE MUUR!

De Wall to Wall stormbaan bezit een aantal obstakels die jou tegen willen houden je einddoel te bereiken! Wall to Wall is een echte Bootcamp attractie die je op verschillende manier uitdaagt obstakels te overwinnen! Zo moet je hoog en laag door verschillende gaten heen. Jezelf een weg banen tussen horizontale en verticale palen, om jezelf vervolgens door twee rollen heen te wurmen. De Wall to Wall stormbaan daagt je uit op behendigheid, stabiliteit en snelheid!

WALL TO WALL, BOOTCAMP OP LOCATIE HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Wall to Wall is een stormbaan met een vijftal obstakels! Perfect voor de Bootcamp op locatie. Zo kunnen twee personen strijden tegen elkaar om als eerste door de obstakels heen het einddoel te halen. Behendigheid, snelheid en stabiliteit vormt hierin een grote rol! Dit zijn drie vaardigheden die goed en leuk te trainen zijn met Bootcamp oefening op locatie! De Wall to Wall Bootcamp op locatie is te huren in een viertal vormen, dit zijn: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd en geplaatst en compleet verzorgd.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

Wall to Wall is een van onze unieke attracties in de Bootcamp lijn! Elke attractie in de Bootcamp lijn is ontworpen met onze Nederlandse leverancier samen. Zodoende is de Wall to Wall een unieke attractie van top kwaliteit! Met onze service zullen we de klant altijd proberen tegemoet te komen in het huren van attracties bij Attractieverhuur TimTom. Oplossingen bedenken we samen! Kijk eens naar de andere knallers in onze nieuwe Bootcamp lijn!, The Hills, Hill Running , Captive Web , Up and Down , Pole Run , The Tunnel , Crossfit , Dropping Net , Bounce & Break en Flexible Twister !

Producteigenschappen

Lengte
12.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
3.0 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
2
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Obstakels
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja