• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Dropping Net

Bekijk onze prijzen

Gegevens
 • Lengte : 8 meter
 • Breedte: 4 meter
 • Hoogte : 2 meter
 • Inbegrepen: Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies), stroomhaspels, haringen
 • leeftijdsindicatie: Kinderen en Volwassenen
 • Stroombehoefte: 1 x 1100watt : 1 x 220v
 • Vrijwilligers: Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
 • Aantal deelnemers: 2
 • Keurmerk TimTom: Ja
 • Werkterrein: +1 meter
*Prijzen zijn excl 21% btw en excl €0,70 per gereden kilometer
Samples
Certificaat Dropping Net
Omschrijving

DO NOT DROP YOURSELF!

Denk jij dat je het Dropping Net kan verslaan en droog aan de overkant kan komen? Een lange baan waarbij je 8 meter boven het water hangt en met de kracht van je armen en voeten droog aan de overkant moet proberen te komen. Dit is een echt stukje Bootcamp om de kracht in je armen en benen te testen! Als je loslaat, dan landt je in een bak water en ben je zeiknat! Dropping Net is echt grensverleggend leuk en uitdagend!

DROPPING WEB, BOOTCAMP OP LOCATIE HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Dropping Net is een korte, zeer intensieve attractie. Perfect voor de Bootcamp op locatie! Met het Dropping Net heb je een echte Bootcamp boven het water en toch heb je geen wateraansluiting binnen 35 meter nodig voor deze attractie. Een aantal emmertjes water is voldoende om de deelnemers de stuipen op het lijf te jagen! Om de armen en benen angstaanjagend te trainen is dit dus de perfect Bootcamp op jouw locatie naar keuze! Het Dropping Net is op een viertal manier te huren, dit zijn: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd en geplaatst en compleet verzorgd.

VERSCHILLENDE BOOTCAMP OEFENINGEN MOGELIJK ONDER HET DROPPING NET

Dropping Web maakt Bootcamp oefeningen / trainingen mogelijk op een spectaculaire angstaanjagende manier. De drang om niet te vallen wordt groter omdat niemand in het water wil vallen! Test jezelf tot je echte limieten en waag jezelf onder het Dropping Net door. Met het Dropping Net Bootcamp onderdeel kan je verschillende lichaamsdelen oefenen / trainen. Denk dan aan Bootcamp oefeningen / training voor het stimuleren van de core van je lichaam (stabiliteit), de kracht in je armen en benen bij het omhoog houden van je lichaam.

VEILIGHEID KEURING EN SERVICE

Dropping Net is een grensverleggend leuke attractie met water! Er is overigens geen wateraansluiting nodig, alleen een paar emmertjes water is genoeg om elke deelnemer zeiknat te krijgen wanneer hij of zij valt! In samenwerking met onze Nederlandse leverancier hebben we het Dropping Net ontwikkeld, zodoende is het een unieke attractie die ook nog eens van uitstekende kwaliteit is. Met onze service zullen we de klant altijd proberen tegemoet te komen in het huren van attracties bij Attractieverhuur TimTom.

BLIJDSCHAP, GELUK, GEZONDHEID = BOOTCAMP

In onze missie streven we naar het verspreiden van blijdschap, geluk en gezondheid. Iets waar we dagelijks mee bezig zijn en hoe we onszelf als Attractieverhuur TimTom graag willen voelen. In onze handelingen proberen we dit altijd naar voren te laten komen, zo ook in onze nieuwe Bootcamp lijn. De Bootcamp lijn bestaat uit een aantal echte toppers, waar je echt door uitgedaagd wordt! Vanaf nu kun je met de 100% mobiele opblaasbare Bootcamp overal sporten met een leuk en uitdagend randje! Kijk eens naar de andere knallers in onze nieuwe Bootcamp lijn, The Hills, Hill Running , Captive Web , Wall to Wall , Up and Down , Pole Run , The Tunnel , Crossfit , Bounce & Break en Flexible Twister !

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Verwante producten direct erbij bestellen!

You can select 5 products only