• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  TimTom Events
  Frankrijkstraat 3
  5171 PR Kaatsheuvel
  Noord-Brabant

  Tel: +316-24656594

  KVK
  17235943
  BTW Nummer
  8200.57.770
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 1530 € 0 t/m € 1530

GA VOOR DE TOP!

Dat wij een aparte categorie hebben met top attracties huren is niet voor niks… Deze attracties zijn namelijk ook gewoon TOP! Hier vind je enkel de hoogst gewaardeerde hardlopers en tijdloze klassiekers . Een top attractie huren is dan ook een garantie op succes. Veel van deze attracties zijn uniek in Nederland, zoals de Ultimate Stormbaan (90m) . Doordat we veel top attracties zelf ontwikkelen, kunnen we altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs bieden. Gegarandeerd! Ga dus niet voor minder en laat je bij een top attractie huren overtuigen door onze positieve recensies en bewezen successen.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Een top attractie huren is soms geen gemakkelijke opgave… Er is namelijk keuze in overvloed! Van stoere stormbanen tot de spectaculaire Bungee Trampoline en van het swingende Spinning Wheel tot de meedogenloze Striker. Twijfel daarom nooit om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag met kiezen. Afhankelijk van je budget, doelgroep en locatie kun je zo altijd de juiste top attractie huren. Voor jong tot oud en voor ieder type feest zijn wij de juiste partij. Een top attractie huren voelde nog nooit zo vertrouwd!

TOP ATTRACTIE HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Bij Attractieverhuur TimTom beschikken we over vele verschillende top attracties. Van zeer goede kwaliteit, maar ook nog eens heel leuk voor jong en oud! Voor alle leeftijden kunt u bij ons een top attractie huren, bijvoorbeeld enerzijds de Speelstructuur en anderzijds de Multi Sky Swing. Ook beschikken we over een aantal leuke attracties voor jong en oud samen zoals The Strikeren de Rodeo Stier , die beide volledig verstelbaar zijn zodat ze volledig naar wens en veilig voor iedereen kunnen draaien. De Multiboarding en Bumperball huren (kan in twee maten voor groot en klein) zijn samen een top combinatie voor een leuke dag!

Onder top attractie huren hebben we een viertal onderdelen uit de Zeskamp gestald. Namelijk Dizzy Race Stormbaan , Multi Sky Swing, Klimwand The Wall en de Ultimate Stormbaan (90m) . Ook deze kunnen gecombineerd worden op verschillende mogelijkheden zoals bij Creëer uw mega stormbaan . Dus waar u ook naar op zoek bent, een top attractie huren is een garantie voor een geweldige dag! Een top attractie huren is mogelijk in zowel Nederland en België waar wij onze diensten aanbieden.

You can select 5 products only