Battle stormbaan huren

1 dag  270,00
excl. BTW
1 dag 326,70
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

DE BATTLE STORMBAAN HUREN

Durf jij de battle aan te gaan op een stormbaan? Dit kan op de ultieme Battle stormbaan. Vanaf de start moet je gelijk door de horizontale pilaren klauteren, waarna dit wordt gevolgd met een eerste beklimming. Als je hier als eerste beneden bent volgen er vier verschillende obstakels, waaronder pilaren, X-bogen en horizontale pilaren. Heb je deze obstakels weten te omzeilen? Ga dan als laatste door de tunnels heen en kom als eerste over de finish van de Battle stormbaan! Deze attractie is een leuke toevoeging aan uw zeskamp.

HOE KRIJG JE DEZE BATTLE STORMBAAN OP JOUW EVENEMENT?

Door Attractieverhuur TimTom natuurlijk. Wij maken bij een Battle stormbaan voor jou een offerte op maat waarbij je de keuze krijgt uit vier verschillende opties: afhalen, laten bezorgen, laten bezorgen inclusief op- en afbouw of wij verzorgen jouw Battle stormbaan compleet! De Battle stormbaan is eenvoudig af te halen en met goede instructies ook handig op te bouwen. Er zit dan ook een gebruikershandleiding bij de Battle stormbaan geleverd en samen met twee sterke vrijwilligers is het klusje zo geklaard. Maar Attractieverhuur Tim Tom biedt ook de mogelijkheid om de Battle stormbaan geheel verzorgd krijg bezorgd waarbij je niets hoeft te doen en alles door ons laat regelen.

ALLE SOORTEN STORMBANEN TE HUUR

Misschien is de battle stormbaan perfect voor jou of heb je toch liever iets anders? Dat is bij TimTom attractieverhuur geen probleem! We verhuren namelijk meer dan +20 verschillende stormbanen. Hiermee heb je de keuze uit genoeg stormbanen voor de perfecte ervaring. We helpen je ook graag verder dan je eventuele vragen hebt. Ons personeel heeft namelijk al jaren ervaring als het gaat om een stormbaan huren en alle benodigdheden die daarbij komen kijken. Kies vandaag nog de leukste stormbaan en geniet van een onvergetelijke dag.

De Battle stormbaan bestaat uit twee delen. Het eerste deel van de Battle stormbaan is 9 meter lang, 3.80 meter breed en 4.45 meter hoog. Het tweede deel van de Battle stormbaan is 9 meter lang, 3,80 meter breed en 3 meter hoog.

Naast stormbanen hebben we ook Springkussens, Zeskamp spellen en ook partyverhuur. Het lekkerste Partyfood dat je op een evenement wilt hebben, dat bieden wij u aan! 

Producteigenschappen

Lengte
18.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
4.5 meter
Stroombehoefte
1x 1100 & 1x 1500 watt
Aantal deelnemers
16
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja