Feestpoppen te huur

Met 25+ verschillende feestpoppen zit er altijd wat tussen om te huren.

Een feestpop huren zorgt voor plezier, bijvoorbeeld voor een jarige Abraham of Sarah. Huur een Abraham of Sarah en geniet van alle felicitaties die dat zal opleveren.

Wij beschikken naast Abraham / Sarah poppen ook over indoor feestpoppen en skytubes.

De opblaas poppen zijn makkelijk op te zetten zodat je er direct van kan genieten. Gemakkelijk voor op de oprit of in je tuin te gebruiken. 

Bijgeleverd:
  • Feestpop met een blower
  • Grondankers
  • Handleiding
  • Transportzak 
Extra informatie:
  • Afhaalprijs
  • Gewicht van circa 15kg
  • Past in een personenwagen
Zelf afhalen Laten bezorgen
Eenvoudig online bestellen Eenvoudig online bestellen

Zelf afhalen bij ons op de loods in Wateringen

 

PostNL zorgt voor de transport (bekijk via de winkelwagen wat jouw transportkosten zullen zijn)

 

Tijden in overleg, maar zal 1 dag van te voren op te halen zijn en dag erna weer retour Bespaart jouw tijd want PostNL bezorgt de feestpop bij jouw thuis
  Na gebruik lever je de feestpop weer in met een retourlabel bij het dichtsbijzijnde PostNL punt.

 


Feestpop huren

Een Feestpop huren bij TimTom is dé manier om jouw feest een onvergetelijke twist te geven. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of een andere feestelijke gelegenheid, een opvallende feestpop maakt het feest compleet. Met een ruime keuze aan feestpoppen vind je altijd de perfecte match voor jouw evenement. Het huren van een feestpop is eenvoudig, betaalbaar en zorgt gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van iedere voorbijganger.

Ruim assortiment feestpoppen huren

Bij ons vind je een breed scala aan feestpoppen, geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een Abraham of Sarah pop voor een 50ste verjaardag, of een leuke skytube om de aandacht te trekken, wij hebben het allemaal. Onze feestpoppen zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig op te zetten.

Gemakkelijk en snel geregeld

Een feestpop huren bij Attractieverhuur TimTom staat voor gemak en efficiëntie. Je kunt de feestpop eenvoudig online bestellen en kiezen tussen zelf afhalen of laten bezorgen. De feestpoppen zijn compact verpakt en passen in een personenwagen, waardoor transport geen probleem is.