Feestpoppen te huur

Met 25+ verschillende feestpoppen zit er altijd wat tussen om te huren.

Een feestpop huren zorgt voor plezier, bijvoorbeeld voor een jarige Abraham of Sarah. Huur een Abraham of Sarah en geniet van alle felicitaties die dat zal opleveren.

Wij beschikken naast Abraham / Sarah poppen ook over indoor feestpoppen en skytubes.

De opblaas poppen zijn makkelijk op te zetten zodat je er direct van kan genieten. Gemakkelijk voor op de oprit of in je tuin te gebruiken. 

Bijgeleverd:
  • Feestpop met een blower
  • Grondankers
  • Handleiding
  • Transportzak 
Feestpop Abraham
Feestpop Sarah
Indoor feestpoppen
Overige feestpoppen
Skytubes

Feestpop huren

Een Feestpop huren bij TimTom is dé manier om jouw feest een onvergetelijke twist te geven. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of een andere feestelijke gelegenheid, een opvallende feestpop maakt het feest compleet. Met een ruime keuze aan feestpoppen vind je altijd de perfecte match voor jouw evenement. Het huren van een feestpop is eenvoudig, betaalbaar en zorgt gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van iedere voorbijganger.

Ruim assortiment feestpoppen huren

Bij ons vind je een breed scala aan feestpoppen, geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een Abraham of Sarah pop voor een 50ste verjaardag, of een leuke skytube om de aandacht te trekken, wij hebben het allemaal. Onze feestpoppen zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig op te zetten.

Abraham en Sarah poppen

Vier je 50ste verjaardag of die van iemand anders? Onze Abraham en Sarah poppen zijn perfect om deze mijlpaal in stijl te vieren. Deze feestpoppen zijn niet alleen een geweldige manier om de jarige te eren, maar ze trekken ook de aandacht van alle gasten en voorbijgangers. Met een Abraham of Sarah pop van TimTom weet je zeker dat jouw feest het gesprek van de dag wordt.

Gemakkelijk en snel geregeld

Een feestpop huren bij Attractieverhuur TimTom staat voor gemak en efficiëntie. Je kunt de feestpop eenvoudig online bestellen en kiezen tussen zelf afhalen of laten bezorgen. De feestpoppen zijn compact verpakt en passen in een personenwagen, waardoor transport geen probleem is.