• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Ballenhuisje Springkussen

Bekijk onze prijzen

Omschrijving

ALTIJD AL WILLEN SPRINGEN TUSSEN DE BALLETJES

Een ballenhuisje waar je al springend tussen de balletjes zweeft, dat is ons Ballenhuisje Springkussen. Dankzij de fijne afmetingen, de slimme overdekking én de vele balletjes in het springkussen weet je zeker dat het Ballenhuisje Springkussen een succes is op ieder (kinder)feest. Wie springt er mee, tussen de ballen?

COVID-19 MAATREGELEN

De coronavirus heeft grote impact op onze branche, hierdoor zijn er beperkte maatregelen opgelegd vanuit de Rijksoverheid. Hier moeten wij van Attractieverhuur TimTom ons ook aanhouden, daardoor hebben wij extra voorzorgsmaatregelen genomen:

 • Maximaal 10 kinderen op het springkussen, minder indien de veiligheidsvoorschriften van het springkussen dit voorschrijven.
 • Kinderen/ouders van één gezin mogen op het springkussen, daarnaast ook kinderen jonger dan 12 jaar.
 • Als een kind verkoudheidsklachten vertoont mag dit kind niet met andere kinderen op het springkussen.

Bij het plaatsen en afbreken van een springkussen zorgen wij van Attractieverhuur TimTom voor de gehele op- en afbouw van het springkussen. Wij zullen minimaal 1,5 meter bij u afstand houden en dragen bij de op- en afbouw handschoenen.

HET BALLENHUISJE SPRINGKUSSEN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Het Ballenhuisje Springkussen brengt door zijn full color bedrukking van de binnenspeeltuin sfeer, een ware speel beleving met zich mee. Het Ballenhuisje Springkussen is een dicht springkussen met een veilig openstaande rand waardoor zelfs de kleinste kinderen met of zonder constant toezicht zichzelf goed kunnen vermaken! Ballenhuisje Springkussen is van Nederlandse makelij en zodoende gekeurd en van A-kwaliteit ! Als alternatief of aanvulling kunt u eens kijken naar de Kids House springkussen of de Party Springkusen

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

You can select 5 products only