Attracties Huren

Top attracties
Stormbanen
Springkussens

Zeskamp
Winterattracties
Spelkussens

Bootcamp
Waterattracties
Voetbalattracties

Partyverhuur
Sport en spel
Lasergame

Aggregaat
Feestpoppen
Houten spellen

DE ATTRACTIE VERHUURDER VAN NEDERLAND

Bekijk hieronder het complete attractie overzicht van attractieverhuur TimTom. Met ruim 300 attracties te huur in ons assortiment zijn wij een van de grootste attractieverhuurders van Nederland. Wij hebben voor ieder evenement een passende attractie(s) te huur van 9 - 400 meter aan stormbanen tot 40 verschillende springkussens

TOP ATTRACTIES HUREN

Speciaal voor jullie hebben wij een catogorie Top-Attracties ontwikkeld. In deze catogorie pagina staan alle specials van attractieverhuur TimTom van een Bungee Trampoline tot aan een Multi Sky Swing. Overleef jij de Rodeo Stier? Of kies je liever een actieve stormbaan of zeskamp attractie? Bij ons staat veiligheid boven alles en daarom voldoen onze attracties aan alles eisen en worden ze regelmatig gekeurd. Onze positie in de markt wordt versterkt doordat wij samenwerken met het Belgische attractieverhuur Attraxi. 

INSPIRATIE KLANTEN

Jaarlijks staan wij van attractieverhuur TimTom op meer dan 1.000 verschillende evenementen. Wist je dat wij afgelopen jaar ‘de Droomopdracht’ van Giel de Winter van StukTV hebben mogen uitvoeren? Dit was namelijk het Waterpretpark 2.0!

ATTRACTIE HUREN KINDERFEEST

Maak het kinderfeest helemaal af met een attractie! Wanneer er aan attractie huren wordt gedacht denk je vast meteen aan de grotere attracties, maar er bestaan ook andere soorten attracties zoals sport en spel spelletjes en voetbalspellen. Wordt het een feestje voor de waterratjes? Ga dan voor de waterattracties van TimTom!

ATTRACTIE HUREN VOLWASSENEN

Attractieverhuur is voor jong en oud, iedereen wordt er blij van! Ben je op zoek naar een attractie voor een teambuilding dag, een groot bedrijfsevenement of een straatfeest? Dan zijn de volgende attracties van TimTom attractieverhuur echte aanraders:

CONTACT ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM 

Heb je vragen over een attractie huren? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +316 24 65 65 94 (WhatsApp ook mogelijk) of stuur een e-mail naar info@attractieverhuurtimtom.nl. Een attractie huren bij Attractieverhuur TimTom houdt service op maat in en biedt de beste attracties tegen de laagste prijs!