• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Bedrijfshistorie van TimTom

Fusie Set in Motion en attractieverhuur TimTom

Per 1 oktober 2017 zijn set in motion en attractieverhuur TimTom gefuseerd. Door de fusie zal de attractieverhuur services van set in motion verder gaan onder de naam Attractieverhuur TimTom. Met de fusie van attractieverhuur TimTom krijgen wij een groter aandeel in Nederland en België op het gebied van sportaanbod en attractieverhuur.

Eigenaar Frank Meijer zegt hierover: “Sinds de oprichting in 2010 zijn we flink gegroeid. Met de aankoop van TimTom kunnen we onze ambities waarmaken. We willen dat uiteraard doen zonder de kwaliteit die we leveren uit het oog te verliezen”.

Per januari 2018 zal Martijn Meijer toetreden tot de directie van set in motion. Hij zal zijn bijdrage gaan leveren en ervoor zorgen dat het bedrijf ook de komende jaren een gezonde groei kan gaan doormaken.

You can select 5 products only