De blikvangers van TimTom | Stormbanen & Springkussens

maandag 15 augustus 2022

TimTom Attractieverhuur voor de echte blikvanger

Binnenkort een feestje en bent u nog op zoek naar een echte eyecatcher? Dat wat uw feest uniek maakt? Bij TimTom attractieverhuur kunt u diverse blikvangers huren om uw feest helemaal compleet mee te maken. Benieuwd naar wat wij allemaal te bieden hebben? Wij vertellen je alles over onze fantastische blikvangers in de blog!

Springkussen huren

Een springkussen op uw feest zal gelijk de aandacht trekken. Zo’n opgeblazen, kleurrijk paleis valt natuurlijk niet te missen. Bovendien is het een ideaal vermaak voor kinderen op een evenement. Bij TimTom attractieverhuur bieden wij een verscheidenheid aan springkussens voor op uw evenement. Zo hebben we springkussens met verschillende thema’s, zoals Disney, jungle of circus. Dus bent u nu op zoek naar een springkussen, dan zit er ongetwijfeld wat tussen.

Stormbaan

Naast een springkussen is een stormbaan huren ook een ontzettende blikkenvanger. Daarnaast kunnen jong en oud een groot plezier beleven aan een stormbaan. Ga de strijd aan met elkaar op een van de stormbanen van TimTom. Klim over allerlei obstakels en heb het grootste plezier. U kunt kiezen tussen diverse stormbanen van diverse formaten. Gaat u voor een wat kleinere stormbaan of een reuze stormbaan van wel 90 meter. Het is zelfs mogelijk om uw eigen gepersonaliseerde stormbaan samen te stellen. Uiteraard denken wij hier graag in mee. Een stormbaan is dus niet alleen een eyecatcher, maar ook een unieke activiteit waar veel plezier aan beleeft, wordt.

Een springkussen & stormbanen huren bij TimTom

Een springkussen of stormbaan huren doet u gemakkelijk online bij TimTom attractieverhuur. Het huren van een springkussen of stormbaan is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij TimTom maken wij een op maat gemaakte offerte voor u en bieden wij services die al het werk voor u uit handen nemen. Zo kunt u er ook voor kiezen om het springkussen en/of stormbaan door ons op en af te laten bouwen. Voor meer informatie neem contact met ons op via +316 24 65 65 94 (bellen of WhatsApp) of mail naar info@attractieverhuurtimtom.nl. Wij bezorgen u graag een unieke, onvergetelijke dag!

Meer blogs

Een reactie toevoegen