De TimTom stormbaan huren

vrijdag 22 april 2022

Klaar voor een uitdagende stormbaan?

Wij van TimTom zijn aan de slag gegaan met een 100% zelf ontworpen stormbaan. Alle favoriete onderdelen van stormbanen zijn aan elkaar gezet en het creëerde een geweldige stormbaan. De TimTom Stormbaan! Wanneer je kiest voor de TimTom Stormbaan huren ben je gegarandeerd van een uitdagende stormbaan op ieder event.

Stormbaan huren voor jong en oud

Heuvels op klimmen, kruipen door tunnels, springen op en over de obstakels, waarna je met een touwladder de stormbaan verder vervolgt. Bij de TimTom stormbaan is het de bedoeling om zo snel mogelijk de andere kant van de stormbaan te behalen. Klinkt het al als een flinke uitdaging? De TimTom stormbaan is bedoeld voor jong en oud en daardoor een geschikte stormbaan om te huren voor een bedrijfsuitje, straatfeest en andere evenementen. Wanneer je kiest voor de TimTom stormbaan huren hoeven dus duidelijk niet alleen kinderen een rol te spelen. Let op: er mogen maximaal 6 personen tegelijk op de stormbaan.

Hoe werkt het huren van de TimTom stormbaan?

De stormbaan is 15 meter lang, dus zorg dat er genoeg ruimte is om de stormbaan te kunnen plaatsen. Er bestaan vier opties hoe je het stormbaan verhuur kunt laten verlopen: De TimTom Stormbaan zelf afhalen en terugbrengen

De TimTom Stormbaan laten bezorgen en afhalen De TimTom Stormbaan laten bezorgen (inclusief de op- en afbouw) De TimTom Stormbaan compleet verzorgd (inclusief instructeur)

Wat een stormbaan huren kost is per stormbaan verschillend en natuurlijk hangt de prijs ook af van hoe je het verhuur wilt laten verlopen (zie bovenstaande opties). Naast de TimTom stormbaan hebben wij een ruim assortiment stormbanen, hierdoor zal er altijd een perfecte stormbaan tussen zitten voor jouw evenement!

Meer blogs

Een reactie toevoegen