Top 5 leukste attracties voor actieve dag van Attractieverhuur TimTom

dinsdag 8 februari 2022

Attractieverhuur TimTom heeft een groot assortiment aan springkussens en stormbanen. In dit artikel worden de 5 leukste attracties voor een actieve dag besproken.

 

1. Bungee trampoline

De Bungee trampoline is een must have bij een evenement. Bij deze attractie kunnen 4 personen tegelijk springen en kunnen hoogtes van wel 10 meter worden behaald. De personen worden vastgezet in een tuigje, dus je hoeft niet bang te zijn om te vallen. In combinatie met het tuigje, de elastieken en de trampolines kan er erg hoog worden gesprongen.

Bij deze attractie zijn er altijd minimaal 2 instructeurs aanwezig om de veiligheid te waarborgen. De enige eisen aan het gebruik van de Bungee trampoline is dat het gewicht tussen de 12 en 90 kilo is.

 

 2. Lasergamen

Lasergamen is een uitdagend en actief spel dat op elke locatie gespeeld kan worden. De enige voorwaarden zijn: een donkere ruimte en een groep enthousiaste deelnemers. Wij zorgen voor lichten, rookmachines en boxen.

Wij beschikken over 30 lasergame vesten, dus er kan met maximaal 30 man tegelijk worden gespeeld.

 

Als je niet voor een donkere ruimte kunt zorgen, hebben wij een oplossing. Namelijk een lasergame-arena. Deze arena bestaat uit donkere tunnels en is dus het ideale speelveld voor een potje lasergamen.

 

3. Archery Tag 

Archery Tag is een kruising tussen boogschieten en paintballen. Het is de bedoeling om door middel van een pijl en boog de targets of tegenstanders te raken.

De punten van de pijlen zijn zacht, waardoor je niet gewond raakt, wanneer je wordt geraakt. Ook heb je een masker op voor de veiligheid.

Wij nemen ook opblaasbare bunkers mee, waar je achter kunt schuilen.

Wanneer je Archery Tag wilt huren, moet je alleen zorgen voor een open ruimte waar dit spel kan worden gespeeld.

 

 4. Klimwand

De klimwand is de hoogste attractie in ons assortiment. Hij is maar liefst 9 meter hoog en zo een echte blikvanger op een evenement. Bij de klimwand kunnen er 4 personen tegelijk klimmen. Wanneer je op de top bent of wilt stoppen, kun je je rustig naar beneden abseilen door het automatische valsysteem. Bij deze attractie zijn er altijd minimaal 2 instructeurs aanwezig om de veiligheid te waarborgen.

 

5. Dance Pads 

Vind jij het leuk om te dansen en wil je de strijd aangaan met anderen? Dan zijn de Dance Pads wat voor jouw!

Bij deze attractie staan de dansers op een dansplaat met daarop 4 pijlen. Op het scherm wordt aangegeven op welke pijl je moet springen.

Deze attractie kan binnen en buiten worden uitgevoerd.

Meer blogs

Een reactie toevoegen