Stormbaan of Springkussen huren?

donderdag 28 april 2022

Welke attractie huur je voor een event?

Wanneer er wat groter uitgepakt mag worden op een evenement, ben je bij Attractieverhuur TimTom helemaal correct! Een stormbaan huren of een springkussen? Er bestaan gelukkig nog veel verschillende maten attracties. Zo zou je zelfs kunnen combineren met een springkussen huren voor de aller kleinste en een stormbaan huren voor de wat oudere kinderen en volwassenen.

Iedereen gaat los wanneer er een stormbaan of springkussen op het buurtfeest, de sportdag of een braderie staat. Wanneer het event ook bedoeld is voor de ouders, kan er gekozen worden om een stormbaan inclusief begeleiding te huren. Een stormbaan huren met begeleiding kan een grote zorg ontnemen van de ouders.

Springkussen of een stormbaan?

Dan komt de lastige vraag. Welke keuze attractieverhuur kies je, een stormbaan of een springkussen? Het springkussen verhuur bestaat uit een assortiment mini springkussens tot springkussens met glijbanen en wat klauter attributen. Wanneer je een thema feestje organiseert voor jonge kinderen is een springkussen huren echt geweldig. Van het piratenthema, disco, jungle, circus tot aan de onderwaterwereld.

Een stormbaan huren is een stukje uitdagender! De stormbanen van TimTom zijn niet zo kleurrijk als de springkussens, maar de stormbanen zijn goed te herkennen aan hun blauw-rode kleur. In het stormbanen verhuur is keuze uit een stormbaan huren en een super grote stormbaan huren, zoals eerder gezegd, de stormbanen verhuur kan inclusief begeleiding. Voor veel stormbanen is een groter terrein nodig dan een springkussen, want op een stormbaan is het natuurlijk de bedoeling om van de ene kant helemaal naar de andere te komen. Terwijl je op een springkussen natuurlijk veel op dezelfde plek blijft springen.

Wanneer er vragen zijn over een springkussen huren of een stormbaan huren, neem dan natuurlijk altijd even contact met ons op. Succes met de lastige keuze tussen de twee super leuke attracties. Welke je ook kiest, plezier is 100% gegarandeerd!

Meer blogs

Een reactie toevoegen