• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Sportdag

Tips voor het organiseren van een leuke sportdag

Wat is een sportdag

Een sportdag is een evenement dat in het teken staat van zowel beoefenen als begeleiden van verschillende sporten en sportdag spellen. Het belangrijkste van een sportdag is, dat iedereen een hele dag lekker aan het sporten en bewegen is. De dag wordt vaak gevuld met leuke sportdag spellen en bezigheden, zodat iedereen een dag goed beweegt. Iedereen wordt gemotiveerd mee te komen sporten en aan de spellen mee te doen. Een gezonde bezigheid dus, die in het teken staat van sport.

Handige tips

Het organiseren van een sportdag en het kiezen van de juiste sportdag spellen is een heel karwei. Waar moet u nu precies op letten bij de organisatie en welke sportdag spellen zijn leuk om aan uw sportdag toe te voegen? Met de volgende tips wordt uw sportdag een succes:

 • Tip 1. Budget : Wanneer u een sportdag wil gaan organiseren, ben dan goed op de hoogte van het budget dat beschikbaar is voor de sportdag spellen. Zo voorkomt u dat u later in de problemen komt met de organisatie.
 • Tip 2. Vergunning : Heeft u een plek in gedachte waar u de sportdag wil laten plaatsvinden? Informeer dan eerst bij de gemeente of u een vergunning voor deze plek nodig heeft. Wanneer dit het geval is kunt u de vergunning ruim voor de sportdag aanvragen.
 • Tip 3. Niet alleen : Organiseer een sportdag nooit alleen. Met een team van twee of drie man behoudt u het overzicht beter en komt er vaak meer van de dag terecht. Met een team zorgt u ervoor dat alle sportdag spellen goed verlopen.
 • Tip 4. Spelregels : Voordat de sportdag spellen van start gaan, verdiep je in de spelregels. De spelregels van een spel moeten uiterst duidelijk zijn voordat het spel van start kan gaan. Zo zullen alle spellen eerlijk verlopen.
 • Tip 5. Benodigdheden :Zorg dat u alle benodigdheden voor de sportdag in bezit heeft en dat zij bij het juiste spel terecht komen.
 • Tip 6. Schema : Zorg voor een duidelijks schema tijdens de sportdag. Zo weet elk team waar het naartoe moet om aan het volgende sportdag spel mee te doen.
 • Tip 7. Prijs : Denk eventueel aan een prijs voor de beste sporter van de dag. Een prijs aan het eind van de dag motiveert deelnemers om gedurende de dag zich flink voor de sportdag in te zetten.

Een spetterende sportdag

Met de stoere zeskamp spellen van TimTom Events wordt uw sportdag een evenement om niet te vergeten! Van stormbanen tot spelkussens, de gekste sportdag spellen kunt u bij TimTom Events voordelig huren. Zoek hier de leukste zeskamp spellen uit en daag uw deelnemers aan om de sportdag te trotseren!

You can select 5 products only