• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Survivalbaan

Voor een echte buitensport ervaring kunt u bij TimTom gaan voor de survivalbaan. De survivalbaan is voor jong en oud en doet het altijd goed op feestjes. Voor verhuur van deze attractie kunt u altijd contact met ons op nemen. De survivalbaan is makkelijk opblaasbaar en makkelijk in gebruik. Tevens leuk om te gebruiken met de survivalbaan zijn de vele andere attracties die verkrijgbaar zijn op TimTom om zo een top dag te hebben. Op de site is de survivalbaan in verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

Hoe werkt de survivalbaan

De survivalbaan is voor meerdere doeleinden inzetbaar. Zo kan hij gebruikt worden op een sportdag of tijdens een straatfeest waar de kinderen tegen elkaar een race doen op de survivalbaan. Maar op een weekendje weg van de scouting is de survivalbaan natuurlijk ook niet weg te denken. Maar zo zijn er op de site ook leuke producten verkrijgbaar voor in de achtertuin. Het spel zelf bestaat uit meerdere onderdelen zoals bekend bij het leger. Zo bevat een standaard survivalbaan een klimgedeelte en mag het tijgergedeelte ook zeker niet ontbreken. Verder garanderen wij de volgende punten:

 • Top kwaliteit
 • Enorm veel plezier
 • Laagste prijs
 • Hoogstaande service

Mocht u na aanschaf nog tegen problemen aanlopen zijn wij uiteraard altijd bereid om u nog te helpen om de maximale ervaring uit ons product te halen.

Toevoegingen en of vragen

Mocht u nog toevoegingen en of vragen hebben over de survivalbaan schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 48 34 32 63 wanneer u Tim wilt spreken, mocht u Tom willen dan is die bereikbaar op 06 24 65 65 94. Mocht de telefoon niet opgenomen worden kunt u uiteraard ook altijd even een mailtje sturen naar inf@attractieverhuurTimTom.nl. Wij proberen uiteraard u altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn.

You can select 5 products only