• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Zeskamp spelletjes

Ben je op zoek naar de leukste zeskamp spelletjes? Dan zit je goed bij Attractieverhuur TimTom. Wij zijn namelijk dé zeskamp specialist van Nederland. Wij hebben voor jou altijd de tofste zeskamp spelletjes. We zullen een aantal van onze zeskamp spelletjes uitlichten alvorens je je er verder in kunt verdiepen. Je kunt namelijk onze zeskamp spelletjes gemakkelijk combineren en online een offerte aanvragen. Vervolgens stellen wij ’t perfect met je af zodat jouw evenement er eentje wordt om nooit meer te vergeten!

TimTom zeskamp spelletjes

Om uw zeskamp onvergetelijk te maken hebben wij diverse stormbanen, spelkussens, waterattracties, sport & spel spellen en ook completje zeskamp pakketten. Wil je in de zomer een zeskamp houden met bijvoorbeeld diverse zeskamp spelletjes op het water. Neem dan eens een kijkje tussen onze waterattracties. Hier vind je onder andere diverse stormbanen met water, zeskamp zwembanen en een te gekke buikschuifbaan!

Tussen onze speelkussens vind je bijvoorbeeld diverse zeskamp spelletjes die je wellicht bekend voor komen van Wipe out! Wat denk je van bijvoorbeeld de dizzu spin, mega balls en de klimwand. Niks is te gek bij onze zeskamp spelletjes. Jong en oud beleven altijd weer de grootste vreugde tijdens de TimTom zeskamp spelletjes!

Zeskamp organiseren met attractieverhuur TimTom

Wij werken graag met je samen om jouw zeskamp onvergetelijk te maken. Dit doen wij niet alleen door te gekke zeskamp spelletjes aan te bieden. Maar wij helpen je ook graag een selectie te maken en ook bij het opzetten van de stormbanen en andere zeskamp spelletjes kunnen onze gespecialiseerde medewerkers jou gemakkelijk helpen. Neem dus eens een kijkje tussen de vele zeskamp mogelijkheden. En voor zeskamp ideeën ben je bij ons uiteraard aan het juist adres! Samen maken wij jouw evenement een waar succes.

You can select 5 products only