Ontdek de voordelen van een kunststof schaatsbaan ten opzichte van een bevroren schaatsbaan

dinsdag 7 november 2023

Ben je op zoek naar een unieke, winterse attractie voor je evenement? Overweeg dan eens een kunststof schaatsbaan. Deze moderne variant op de traditionele bevroren schaatsbaan biedt tal van voordelen, waaronder een snelle op- en afbouw, minder onderhoud en geen energieverbruik. In deze blog van Attractieverhuur TimTom vertellen we je er alles over.

Wat is een kunststof schaatsbaan?

Een kunststof schaatsbaan, ook wel synthetische schaatsbaan genoemd, is een schaatsbaan gemaakt van speciaal ontwikkelde kunststof platen. Deze platen zijn zo ontworpen dat ze dezelfde glij-eigenschappen hebben als echt ijs. Het grote voordeel van een kunststof schaatsbaan is dat je geen rekening hoeft te houden met de buitentemperatuur. Of het nu vriest of niet, schaatsen kan altijd!

Voordelen van een kunststof schaatsbaan huren

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor het huren van een kunststof schaatsbaan:

  • Snelle op- en afbouw: Het opzetten van een kunststof schaatsbaan duurt slechts 1 tot 3 uur. Dit is aanzienlijk sneller dan bij een bevroren schaatsbaan, waarbij de opbouw een hele dag in beslag kan nemen.
  • Minder onderhoud: Hoewel je de schaatsen vaker moet slijpen, hoef je de baan zelf minder vaak schoon te maken dan bij een bevroren schaatsbaan.
  • Geen energieverbruik: Een kunststof schaatsbaan heeft geen energie nodig om te functioneren, in tegenstelling tot een bevroren schaatsbaan die krachtstroom vereist.

Daarnaast is een kunststof schaatsbaan ook nog eens milieuvriendelijker dan een bevroren schaatsbaan, omdat er geen water wordt verspild.

Attractieverhuur TimTom: jouw partner voor het huren van een kunststof schaatsbaan

Ben je overtuigd van de voordelen van een kunststof schaatsbaan? Bij Attractieverhuur TimTom kun je eenvoudig en snel een kunststof schaatsbaan huren voor jouw evenement. Wij zorgen voor de op- en afbouw, zodat jij je kunt concentreren op de organisatie van je evenement. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. TimTom is jouw plek voor alles wat je nodig hebt voor een winters evenement. Van Partytenten tot tafels en heaters.

Meer blogs

Een reactie toevoegen