Ontdek de magie van de winter met een eigen schaatsbaan huren

maandag 25 september 2023

Ervaar de ultieme winterpret door bij timtom je eigen schaatsbaan te huren. Vanaf deze winter bieden we je de mogelijkheid om je eigen schaatsbaan te huren, een perfecte winter attractie voor jong en oud! Of je nu op zoek bent naar een kleinere schaatsbaan van 50 vierkante meter of een grotere van 150 vierkante meter, wij hebben het allemaal. Ontdek nu ons nieuwe aanbod aan winter attracties!

Creëer je eigen winter wonderland met een schaatsbaan

Het huren van een schaatsbaan is een fantastische manier om de winter te vieren. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde schaatser bent of dat je voor het eerst op het ijs staat. Het huren van een schaatsbaan zorgt voor urenlang plezier en entertainment. Voor jezelf en voor je gasten.

  1. Perfecte winter attractie voor feesten en evenementen, denk aan een bedrijfsfeest, sinterklaasfeest, kinderfeestje of kerstborrel.
  2. Keuze uit verschillende formaten schaatsbanen van 50 vierkante meter tot wel 150 vierkante meter!
  3. Garantie op een veilige en kwalitatieve schaatsbaan

Voordelen van een schaatsbaan huren bij timtom

Bij timtom begrijpen we dat je op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke winterervaring. Daarom bieden we met onze schaatsbaan verhuur de mogelijkheid om zelf een winterse sfeer te creëren, thuis, op kantoor of op een andere locatie naar keuze!

De voordelen van het huren van een schaatsbaan bij Attractieverhuur TimTom:

  1. Flexibiliteit: je bepaalt zelf wanneer en waar je wilt schaatsen
  2. Exclusiviteit: je hebt de schaatsbaan helemaal voor jezelf en je gasten
  3. Gezelligheid: niets brengt mensen meer samen dan samen schaatsen

Maak je winter compleet met timtom

Bij Attractieverhuur TimTom streven we ernaar om jou de beste ervaring te bieden met onze gespecialiseerde winterattracties. Door een schaatsbaan te huren, breng je de winter magie naar je eigen locatie. Het is niet alleen een geweldige winter attractie, maar ook een manier om blijvende herinneringen te creëren. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de mogelijkheden en huur je eigen schaatsbaan bij timtom!

Meer blogs

Een reactie toevoegen