Bumperball

donderdag 27 januari 2022

De bumperball is misschien wel één van de leukste attracties van TimTomEvents. Deze attractie zorgt altijd voor de nodige hilariteit en u hebt gegarandeerd het grootste plezier. De bumperball is een eenvoudig, maar geniaal concept. Met bumperball huurt u gegarandeerd iets waar lang over nagepraat zal worden. Zowel voor kinderen als volwassenen krijg wij bij bumperball alleen maar positieve feedback. Lachende gezichten is het product wat bumperball voortbrengt. Bumperball is niet voor niets één van onze meest gevraagde attracties. En dat voor een fantastische prijs. Bumperball huren van TimTomEvents staat garant voor de laagste prijs. Huurt u ergens dezelfde attractie voor een lagere prijs? Meld het ons en wij passen onze prijs aan.

Hoe het spel werkt

Bumperball is een fysieke contactsport op een hilarische wijze. Iedereen die deelneemt aan het spel krijgt een bumperball om zich heen. Dit is een kunststof bal gevuld met lucht. De deelnemer wordt als het ware een bal op voetjes. Vervolgens wordt er een spel gespeeld. Het bekendste voorbeeld is het voetbalspel. De bedoeling is dat u in het speelveld probeert te scoren bij de tegenpartij, net als bij gewoon voetbal. Maar het blijkt een stuk lastiger om als bumperball te scoren. Op onze site staat een voorbeeldfilmpje.

Service op maat

Bumperball huren komt met uitstekende service. TimTom Attractieverhuur staat garant voor:

  • 100% Lol
  • De laagste prijs
  • De beste kwaliteit
  • En service op maat

Wij bieden op onze site de mogelijkheid om u de beste service op maat te geven. Wilt u bumperball huren, maar kan alles prima zelf organiseren met betrekking tot afhalen, opbouwen, afbreken en terugbrengen? Dan bieden wij u deze mogelijkheid. Maar wilt u dat wij het gehele spel bumperball voor u organiseren, van levering tot begeleiding? Dan is dat ook mogelijk bij TimTomEvents. U vindt in de kantlijn van onze site bij iedere attractie hier meer informatie over. Hebt u nog meer vragen over bumperball of andere attracties van ons? Neem contact op ons via 06 24 65 65 94. Nemen wij even niet op? Stuur ons dan een mailtje: info@attractieverhuurtimtom.nl.

Meer blogs

Een reactie toevoegen