Bumperz: het grappigste spel van Nederland

zondag 30 januari 2022 door Martijn Meijer

Bumperz (bubble voetbal) spelen?

Uw evenementen een unieke invulling geven

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het spel Bumperz? Waarom neemt u geen contact op met Attractieverhuur TimTom. Wij hebben volwassen Bumper Ballen en Kinder Bumper ballen te huur bij Attractieverhuur TimTom. Bij ons vindt u namelijk een uitgebreid aanbod van attracties in onze aanbod die uw gasten of bezoekers een leuke en actieve dag bezorgen. U wordt daarbij geholpen door ervaren instructeurs die alles in goede banen leiden. Neem direct contact met ons op!

Eindeloos vermaak met de Bumperz van Attractieverhuur TimTom

Wanneer u er voor wilt zorgen dat uw bezoekers zich op een unieke, sportieve en leuke manier bezig kunnen houden, maakt Attractieverhuur TimTom het mogelijk Bumperz te organiseren. Dit is niet alleen een leuke activiteit voor kinderen, maar ook volwassenen zullen zich prima vermaken. Als u bij ons aanklopt voor de verhuur verzorgen wij het opzetten en afbreken. Hierbij werken wij uiteraard met hoogwaardig materiaal. Iedere dag opnieuw zorgen wij voor enthousiasme en professionaliteit.

Attractieverhuur TimTom zorgt voor:

  • Uiterst scherp geprijsde attracties
  • Professionele hulp van getrainde instructeurs
  • De leukste en populairste attracties
  • Goed onderhouden en kwalitatief materiaal
  • Het transport, opzetten en afbreken
  • Sport- en spelverhuur

Prijzen

Wilt u ook gebruik maken van onze Bumperz? De kosten zijn als volgt wanneer u het komt ophalen: voor 2 Bumper Ballen €50,00 exclusief BTW, per 2 extra Bumper Ballen bedragen de extra kosten €50,00 exclusief BTW extra.

Wij staan voor u klaar

Wacht niet! Bel 02-24656594 als u de hulp van TimTom wilt inschakelen. Bekijk ons aanbod van activiteiten en attracties op de website. Mailt u liever? Stuur dan een e-mail naar info@attractieverhuurTimTom.nl


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen