• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Veel gestelde vragen

Hoeveel ruimte neemt de Bungee Trampoline in beslag?
11M X 11M met een vrije hoogte van 8 meter.

Hoe lang duurt het om de Bungee Trampoline op te bouwen?
De medewerkers van TimTom Events zullen de Bungee Trampoline ongeveer opbouwen in 1,5 a 2 uur. Wij wensen ongeveer 2,5 uur, voordat de Bungee Trampoline open gaat, aanwezig te zijn om zo te zorgen dat alles altijd perfect is bij de start van het evenement.

Waar kan de Bungee Trampoline geplaatst worden?
De oppervlakte dient verder “redelijk” vlak te zijn. Mocht dit een probleem zijn, dan kunt u contact opnemen met TimTom Events om te kijken naar de mogelijkheden. De Bungee Trampoline kan zowel buiten als binnen gebruikt worden.

Wie kan gebruik maken van de Bungee Trampoline?
Iedereen tussen de 3 en de 80 jaar oud. Het minimale gewicht waar de deelnemers aan moeten voldoen is 12 kilogram en het maximale gewicht is 90 kilogram. Mensen met een beperking kunnen na advies van de instructeur deelnemen . Mensen met rug of nekklachten, zwangere vrouwen en/of andere belemmerende medische beperkingen kunnen niet deelnemen aan de Bungee Trampoline. Mocht u vooraf hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen via de contact button.

You can select 5 products only