Een attractie huren in de zomer?

dinsdag 24 mei 2022

Zomerse evenementen met attractieverhuur TimTom

We hebben al heerlijk wat warme dagen achter de rug en het ziet er naar uit dat we een goede zomer gaan krijgen. Kom maar op met dat warme weer! Ben jij bezig met het organiseren van een event in de warme periode? Attractieverhuur TimTom heeft erg leuke tips om te zorgen voor een onvergetelijk evenement in de zomer.

Zeskamp ideeën voor evenementen in de zomer

Wanneer er wordt gedacht aan een evenement op een buitenterrein, is het super leuk om te denken aan zeskamp spellen verhuur. Een zeskamp huren kan natuurlijk prima binnen wanneer er genoeg ruimte is, maar een zeskamp organiseren is ideaal op een buiten terrein. Wat is er lekkerder dan een buiten evenement, onder het genot van de zon en gezelligheid van attracties. Naast dat TimTom bekend staat om het verhuur van stormbanen, partyverhuur en het springkussen verhuur, heeft attractieverhuur TimTom waanzinnig leuke zeskamp ideeën en dus verhuur van verschillende soorten zeskamp spellen.

Wat is een 6 kamp?

Wat is een zeskamp nou eigenlijk? Het assortiment zeskamp spellen van TimTom zit vol met grensverleggende attracties waar samenwerking een hoofdrol speelt. Zo worden zeskamp spellen vaak verhuurd voor teambuilding tot uiteenlopende sportevenementen. Al met al, wanneer je kiest voor 6 kamp verhuur, kies je voor 6 kamp spellen vol humor en innovatie die je niet snel ergens anders gaat vinden!

Verkoelende waterspellen met deze leuke zeskamp ideeën

Waterspelen huren is een perfecte optie voor de evenementen in de zomer. Waterattracties is een onderdeel van de zeskamp spellen. Zo is een zwembad op een evenement is leuk, maar wanneer er meer actie mag komen is de keuze voor waterattractie verhuur natuurlijk super. Wat dacht je van een zwembad met waterballen huren? De zeskamp waterspelen bestaan uit attracties voor indoor- en outdoor water events.

Top 5 waterspelen verhuur van attractieverhuur TimTom

Een stormbaan huren in combinatie met water en ga een dikke battle aan op de waterbaan. Of creëer een tropisch sfeertje met een stormbaan huren vol met opblaas palmbomen. Neem een kijkje tussen het zeskamp spellen verhuur en de waterattracties van TimTom om een onvergetelijk evenement in de zomer te organiseren. Voor het gemak zetten wij een top 5 waterattracties op een rijtje:

  1. Waterattractie Water Roll Stormbaan Huren
  2. Waterattractie Buikschuifbaan TimTom Huren
  3. Waterattractie Aquabattle Waterbaan Huren
  4. Waterattractie Plunderen Huren
  5. Waterattractie Tobbedans Huren (inclusief schuimkanon)

Meer blogs

Een reactie toevoegen