Fun Food Verhuur TimTom

dinsdag 18 oktober 2022

Fun Food Verhuur

Deze categorie, Fun Food, is ontstaan uit de behoefte van de klant. Attractieverhuur TimTom wilt u graag volledig faciliteren, zo past deze Fun Food categorie perfect in ons assortiment van partyverhuur. Heeft u een verjaardag, schoolfeest of andere feestdag? Huur dan een of meerdere van de onderstaande Fun Food artikelen

  • Suikerspinmachine huren
  • Poffertjesplaat huren
  • Popcornmachine huren

Wij kunnen dit volledig voor u regelen met uiteraard de bewezen kwaliteit en service. Daarnaast hebben wij alle artikelen in eigen beheer. Door het ruime aanbod aan Fun Food attractieverhuur hebben de gasten op uw evenement altijd iets lekkers te eten.

Fun Food combineren met een partytent huren

De partytenten van TimTom zijn Easy-Up Partytenten, wat betekent dat de partytent binnen 1 minuut staat. Dit is een groot voordeel met andere partytenten waarbij je 20 minuten bezig bent met de partytent opzetten. Wij hebben partytenten in verschillende maten te huur. Deze partytenten zijn makkelijk te combineren met de Fun Food mogelijkheden van TimTom. Naast dat de gasten van je evenement beschermd zijn tegen verschillende weersomstandigheden, kunnen ze ook genieten van verschillende soorten Fun Food.

Partybenodigdheden huren?

Je organiseert een (buurt)feest, barbecue of verjaardag en je wilt alles bij één partij huren, dan ben je bij TimTom aan het juiste adres. Wij hebben namelijk ook vele partybenodigdheden te huur. Deze zijn ook makkelijk te combineren samen met Fun Food. Zo kunt ervoor zorgen dat de gasten lekker warm kunnen genieten van een portie poffertjes. Ook kunt u de uitstraling van uw Fun Food artikelen veranderen, door licht en geluid toe te voegen. Zo verandert de sfeer rondom de Fun Food artikelen helemaal.

Totaalpakket huren bij Attractieverhuur TimTom

Wij streven er naar om een klant volledig te ontzorgen, zodoende hebben wij naast deze categorie partyverhuur ook vele springkussens huren, maar ook stormbanenzeskamp organiseren en voetbalspellen! Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw evenement altijd een compleet succes wordt, Heeft u vragen over onze attractieverhuur of wilt u graag meer informatie over onze producten? Neem dan vooral contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

Meer blogs

Een reactie toevoegen