Indoor Attracties bij TimTom

vrijdag 16 september 2022

Indoor attracties huren

Bouw een feestje indoor met de verschillende attracties van TimTom. Indoor kan je bijna net zoveel doen als buiten. Je bent alleen meer beperkt door de beschikbare ruimte tijdens je evenement of feest. Bij TimTom is er ook een groot assortiment beschikbaar voor indoor attracties. Bij dit attractieverhuur moet je denken aan verschillende sport spelletjes en indoor lasergame.

Sport & spel

Iedereen vindt het leuk om sportief en competitief bezig te zijn. Dit kan ook gewoon indoor met de verschillende sport spellen bij TimTom. Zo blijf je lekker sportief bezig zonder een grote open ruimte nodig te hebben. Dit is leuk voor alle leeftijden en door het grote aanbod van het attractieverhuur is er voor elk evenement en elke ruimte een leuk spel te vinden.

Indoor lasergame

Voor een echte stoere ervaring is lasergamen altijd perfect. Lasergamen is niet voor niets al jaren een ware favoriet in ons attractieverhuur en dit is ook zeker indoor goed mogelijk. Het is een spannend en ook heel actief spel waar je echt je best moet doen om te kunnen winnen. Je hebt verschillende kwaliteiten nodig waardoor altijd iedereen kans heeft om te kunnen winnen. Bij het indoor lasergamen is alles inbegrepen. Hierbij moet je denken aan rookmachines, lichten, vesten en het geluid. Dit zorgt voor de ultieme indoor lasergame ervaring.

Outdoor attractieverhuur

Is indoor toch niet wat je zoekt? Outdoor is er ook een grote voorraad attractieverhuur beschikbaar. Hierdoor is er bij TimTom een activiteit voor iedereen en elk evenement. Kijk naar de mogelijkheden voor jouw feest of evenement en maak er een onvergetelijke dag van. Zo kun je een springkussen huren voor extra veel speelplezier. 

Meer blogs

Een reactie toevoegen