IPS multiplay jungle huren

1 dag  200,00
excl. BTW
1 dag 242,00
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

GA DE WEDSTRIJD AAN MET DE TEGENSTANDER

Waarom nog een normaal springkussen huren, als er tegenwoordig ook een interactieve Multiplay Jungle bestaat bij Attractieverhuur TimTom. Dit springkussen is meer dan alleen springen. Met dit interactieve springkussen kan er met 6 personen tegelijk gespeeld worden. Je kan kiezen uit verschillende spellen en welk team scoort de meeste punten? Met deze interactieve Multiplay Jungle wordt plezier en uitdaging gegarandeerd. Dit springkussen is geschikt voor volwassenen en kinderen!

DE INTERACTIEVE MULITPLAY JUNGLE HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Het springkussen wordt geleverd inclusief draadloos IPS systeem en bijbehorende uitleg. Daarnaast is de interactieve Multiplay Jungle voorzien van meerdere fun elementen zoals tunnels en pilaren om jezelf heerlijk mee te vermaken. Als alternatief of aanvulling zou je kunnen kijken naar de Super TimTom bouncer en het Klimklauter aap .

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De interactieve Multiplay Jungle is een unieke ontworpen attractie in samenwerking met onze Nederlandse leverancier. Wij ontwikkelen samen onze attracties om tot een kwalitatief zo sterk mogelijke attractie te komen. Zodoende heeft de Multiplay Jungle dus ook een typegoedkeuring. Naast onze kwaliteit willen we ons onderscheiden in onze service. Onze jongens zullen altijd 100% geven om uw evenement volledig te laten slagen!

Producteigenschappen

Lengte
8.35 meter
Breedte
4.35 meter
Hoogte
2.9 meter
Stroombehoefte
1x 1500 watt
Aantal deelnemers
8
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Keurmerk TimTom
ja
Leeftijdsindicatie
Kinderen
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja

Producten in pakket

1x
IPS set