Lasergame huren

donderdag 27 januari 2022 door Martijn Meijer

De beste lasergame huren doet u bij TimTom Events. Waar u de activiteit ook wilt houden in Nederland, TimTom Events is overal. Klanten door heel Nederland en ook in België komen bij ons een lasergame huren. Klanten van Limburg tot Friesland vragen naar onze diensten. En niet zonder reden. TimTom Events loopt voor op alle trends op het gebied van leuke attracties voor evenementen van allerlei. Inmiddels zijn wij onder andere al actief geweest op:

  • Jaarmarkten
  • Braderieën
  • Bedrijfsevenementen
  • Teambuildings evenementen
  • Zeskamp
  • Beurzen

Een lasergame huren is altijd een leuke keuze voor allerlei gelegenheden. Het is actief, spannend, leuk en competitief. Een offerte lasergame huren aanvragen kan via onze webshop.

Hoe ziet een lastergame huren eruit?

Wanneer u een lasergame huren gaat, dan zorgen wij dat u het leukste spelletje ooit gaat spelen. Met een lasergame huren haalt u ook gelijk tien lasergame pistolen in huis. Een lasergame huren geldt dus voor tien personen. Op de bijgeleverde laptop kunt u de score bijhouden, teams maken en het een aantal schoten toekennen. U kunt maximaal twaalf opblaasbare objecten krijgen bij een lasergame huren. De computer houdt het aantal schoten per deelnemer bij en wanneer deze af is. Een lasergame huren is dus niet zomaar een paar pistooltjes geleverd krijgen, maar een geheel verzorgd evenement.

Vragen en opmerkingen

U wilt een lasergame huren maar heeft nog een paar vragen? Stel ze ons gerust. Door onze jarenlange ervaring in het vak kunnen wij al uw vragen op een vakkundige manier behandelen. Bij ons kunt u een professionele service verwachten bij het lasergame huren. Voor al uw vragen en opmerkingen belt u ons op 06 24 65 65 94. Nemen wij even niet op of zijn wij in gesprek? Stuur een mailtje naar info@attractieverhuurTimTom.nl. Alles is voor u duidelijk? Wacht dan niet langer en kom nu uw lasergame huren in onze webshop. Het grootste plezier heeft u met de attracties van Tim en Tom.


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen