Indoor en outdoor Lasergamen

zondag 30 januari 2022 door Martijn Meijer

Lasergame te huur bij Attractieverhuur TimTom 

Op locatie de leukste attracties voor iedereen

De attracties van Attractieverhuur TimTom geven uw evenement een originele en actieve draai. Uw gasten, jong en oud, kunnen met veel plezier lasergamen als u een mobiele ruimte bij ons komt huren. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles veilig blijft. Onze instructeurs kunnen de op- en afbouw en begeleiding verzorgen. 

Indoor lasergame verhuur

Met het lasergame indoor speel je in een zelfingerichte binnenlocatie het lasergamen. Indoor lasergamen is leuk voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan een kinderfeestje wat je kan houden op eigen locatie. Handig met alle gemakken van thuis en wij verzorgen de activiteit van top tot teen. Of bijvoorbeeld een personeelsuitje waarin wij jouw kantoor kunnen ombouwen tot een ware indoor lasergame arena. Bij het indoor lasergame verhuur is alles inbegrepen. Hieronder zoal: vesten, computer, rookmachines, geluid en lichten. Wij beschikken over 30 lasergame vesten, dus je kan met een grote groep tegelijk lasergamen!

Outdoor lasergame verhuur

Wat is er nu lekkerder dan op een warme dag buiten te zijn met de lasergame verhuur van Attractieverhuur TimTom? Wij verzorgen jouw complete dag outdoor lasergamen. Voor het lasergamen zijn verschillende opties mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om met maar liefst 14 personen een outdoor lasergame spel te spelen! Onwijs competitief bezig zijn gecombineerd met veel lol en sensatie zorgt voor een onvergetelijke dag samen.

Direct een lasergame huren

Lasergamen doen uw gasten of bezoekers natuurlijk in een kwalitatief uitstekende ruimte. Ook in de buitenlucht is mogelijk. De attracties die u bij ons kunt huren zijn allemaal in opperbeste staat. Met de hulp van onze goed opgeleide instructeurs zorgen wij er voor dat alles tijdens uw evenement veilig blijft. Bovendien zorgen wij voor het vervoer van de attractie van en naar uw locatie. Wij werken altijd klantgericht, met ons oog op uw tevredenheid. Hierdoor hebben wij van veel mensen erg positieve reacties gehad.

Wij zorgen onder meer voor:

  • Uitstekende instructeurs
  • Een ruimte keuze aan attracties
  • De goedkoopste attracties van Nederland
  • Het transport, het opbouwen en afbreken
  • Verhuur van sport- en spelmateriaal

Prijzen

Wanneer u een lasergame wilt huren is dit geen probleem. Het indoor Lasergamen huur je al vanaf €450,00 exclusief BTW voor 3 uur operationeel, inclusief 1 instructeur. Bekijk  het complete prijzen overzicht voor lasergame indoor hier.

Wij helpen u direct

Om te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid, helpt Attractieverhuur TimTom u graag. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. De ruimte voor lasergamen die u bij ons kunt huren is altijd beschikbaar. U bereikt ons door te bellen met 06 – 24 65 65 94 Een e-mail voor een offerte stuurt u naar info@attractievehuurtimtom.nl

 


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen