• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Nederlandse Kwaliteit

De enige verhuurder in Nederland, 100% van Nederlandse kwaliteit

Attractieverhuur TimTom is de enige attractieverhuurder waar het assortiment volledig afkomstig is van Nederlandse makelaardij. U huurt attracties van een plaatje en daarom bieden wij u de best betrouwbare kwaliteit materialen. Doordat vele bedrijven om economische redenen rechtstreeks in het buitenland of via een importeur attracties uit het buitenland kopen, is de kwaliteit de laatste jaren drastisch gedaald. Op evenementen komen wij materialen tegen die niet gekeurd, niet schoon, verouderd en soms zelfs defect zijn. Motorische onderdelen die niet meer naar behoren werken, gaten in opblaasbare kussens dichtgeplakt met duck tape en nog veel meer.

Top Kwaliteit van Attractieverhuur TimTom

Omdat wij het probleem bij de oorzaak aan willen pakken, verhuren wij alleen de hoogst haalbare kwaliteit. Deze kwaliteit is in de meeste gevallen afkomstig uit Nederland. Nederland heeft een opblaasbare attractie specialist waarvan de kwaliteit met kop en schouders boven de (internationale) rest uitsteekt. Waar vele bedrijven om economische redenen kiezen de materialen bij een importeur of rechtstreeks uit het buitenland te kopen, verhuren wij u de Nederlandse kwaliteit.
You can select 5 products only