NIEUW! Winterattracties bij Attractieverhuur TimTom

woensdag 17 augustus 2022

De winter komt eraan en dat gaat sneller dan u denkt. Ondanks het koude weer en de vele regenbuien hoeft het niet te betekenen dat de feestjes voorbij zijn volgens TimTom attractieverhuur. Bij ons kunt u uw feestjes en partijen gewoon door laten gaan met onze winterattracties. Zo zijn veel spellen uit de categorie sport en spel ook gemakkelijk binnen in een gymzaal of andere ruime ruimte uit te voeren. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben om de winter feestend mee door te komen? 

Partytenten & Heaters

Een droge en warme ruimte kunt u ook zelf creëren. Zo bieden wij bij TimTom een breed aanbod partytenten verhuur aan. Hierin kunt u een grote overdekte ruimte creëren, zodat gasten droog kunnen genieten van het evenement. Ook party benodigdheden als stoelen en tafels kunnen hierbij gehuurd worden. Is het koud buiten? Dan kan een heater nog wel eens van pas komen. Ook die hebben we bij TimTom attractieverhuur met keuze uit een flame heater of een terrasverwarmer.

Activiteiten van de Winterattracties van TimTom

Natuurlijk hoeft er niet stilgezeten te worden in de koude wintermaanden. Daarvoor kunt u terecht bij de winterattracties van TimTom! Wij vertellen je graag over de toffe activiteiten die het hele jaar door in te zetten zijn:

Dansen in de winter

Op een feestje wordt er uiteraard gedanst. Geef hier een extra spelelement aan met de dance pads. Een dance pad is een mat met daarop vier pijlen. Op het scherm worden de dans instructies gegeven. Stap op het juiste pijltje om de dance battle te winnen!

Skihut springkussen

Activiteiten voor de kids nodig? Met een springkussen huren zit u altijd goed! Speciaal voor de winter hebben wij de leuke 'Skihut Winterworld springkussen'. Net een gevoel of je écht op wintersport bent! Het Skihut springkussen huurt u al voor € 75 euro per dag excl. btw.

Indoor lasergamen

Bij attractieverhuur TimTom huurt u een volledig indoor lasergame set. Zo kunt u samen met 10 vrienden, familie of collega’s de strijd aangaan met elkaar. Ideaal voor locaties als supermarkten, magazijnen, sportscholen en winkels. Zolang er maar genoeg obstakels zijn. Mocht u geen geschikte locatie hebben, dan kunt u ook een lasergame-arena huren bij ons. Hierbij krijgt u inclusief de 10 pakken, computer, lichten, rookmachines en box geleverd. Interesse in het houden van een tof lasergame evenement. Bekijk de opties bij TimTom attractieverhuur en laat een offerte maken!

Meer blogs

Een reactie toevoegen