Organiseer een te gekke zeskamp!

vrijdag 3 juni 2022

Zeskamp

Ben jij fan van de welbekende Wipe-out en heb je dit altijd al een keertje zelf willen doen samen met een leuk team? Wist je dat je zelf dit soort Wipe-out banen kan huren? Dit wordt de zeskamp genoemd. Zo kun jij bijvoorbeeld een fantastisch buurtfeest, sport evenement of werkuitje organiseren. Zelf een zeskamp huren? Dit kan bij Attractieverhuur TimTom, maar ze een breed assortiment aan 6 kamp spelkussens, stormbanen en waterattracties hebben. 

Zeskamp spelkussens 

Ben jij de laatste die staande blijft op de spelkussens van zeskamp. De zeskamp spelkussens hebben diverse spelelementen waarin jij samen met je teamgenoten kunt strijden om de winst. Spring over balken heen, blijf overeind op de klimwand en overwin allerlei obstakels. Test het vermogen van jij en je team op de zeskamp spelkussens! Wil je het ook een stukje rustiger aan doen? Dan kan je ook een springkussen huren. 

Zeskamphttps://www.attractieverhuurtimtom.nl/springkussen-huren stormbanen

Haal jij het snelste het einde van de Zeskamp megastormbaan? Attractieverhuur TimTom verhuurt diverse zeskamp stormbanen met allerlei obstakels om te overwinnen. Klim, kruip en ren over de opblaasbare stormbanen van 6 kamp!

Zeskamp waterattracties

Voor de echte waterratten of als leuke activiteit op zomerdagen heeft zeskamp toffe waterattracties. Zo kun je genieten van buikschuifbanen, schuimbanen, waterballen en nog veel meer leuks. Beleef de ultieme waterpret op bijvoorbeeld een leuk zomerfeest met de waterattracties van 6 kamp!

Zeskamp sport en spel

Naast de fantastische opblaasbare spelkussens, stormbanen en waterattracties van 6 kamp, hebben zij ook nog allerlei leuke sport en spel activiteiten. Zo kun je met 6 kamp bijvoorbeeld basketballen, touwtrekken, sumo worstelen, trampoline springen, XL schaken en nog veel meer. Ideaal voor een toffe sportdag, teambuilding activiteit of buurtfeest!

Zeskamp huren?

Wil jij een zeskamp huren? Wij geven je groot gelijk, want het bezorgd een unieke dag vol beweging en plezier! Bij Attractieverhuur TimTom kun jij diverse 6 kamp sport en spel activiteiten huren. Ook zijn er zeskamp pakketten beschikbaar, zoals een sportdag pakket, teambuilding pakket, stormbaan pakket en meer! Voor zeskamp huren ga je naar Attractieverhuur TimTom voor een onvergetelijke dag!

Meer blogs

Een reactie toevoegen