• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Sportdag organiseren

Bekijk onze prijzen

Gegevens
 • Keurmerk TimTom: Ja
*Prijzen zijn excl 21% btw en excl €0,70 per gereden kilometer
Omschrijving

SPORTDAG BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

U wil graag een onvergetelijke sportdag voor uw bedrijf , school of vereniging ? Attractieverhuur TimTom helpt u graag om deze sportdag te doen slagen. Met ons ruime assortiment aan sportdag activiteiten kunt u uw sportdag naar wens invullen. Attractieverhuur TimTom is groots in attracties maar wij hebben ook kleine activiteiten die hun stempel op sportieve gezelligheid kunnen drukken. Op een competitieve manier de band tussen uw collega’s, schoolkinderen of mede sporters versterken en nog sportief bezig zijn ook? Dat is een sportdag van Attractieverhuur TimTom!

SPORTDAG ORGANISEREN

Wanneer u een sportdag wilt organiseren dan bent u bij attractieverhuur TimTom aan het juiste adres. Met onze sportdag spelletjes bieden wij een ruime keuze aan sportieve activiteiten die leuk zijn als team of als individu. Het is mogelijk om bij ons voor ieder budget een sportdag te organiseren. Wij willen u niet alleen verwennen in een ruime keuze, maar met onze professionele ondersteuning moet het organiseren van een sportdag voor u ook een stuk gemakkelijker worden. Organiseer uw sportdag samen met attractieverhuur TimTom en verleidt uw deelnemers met plezier tot beweging.

SPORTDAG SPELLETJES

Voor een kleiner budget heeft attractieverhuur TimTom gepaste sportdag spelletjes. Deze zijn te vinden onder de categorie sport en spel . Zo hebben wij een leuke Funslang waarbij samenwerking en behendigheid worden gestimuleerd en getest. De Reuzeballen, waarbij één persoon op de bal moet gaan lopen en waarbij het team zal moeten helpen dat zij er niet af zal glijden. Dit is slechts een kleine greep uit ons grote assortiment van sportdag spelletjes die in te zetten zijn op uw sportdagevent!

SPORTDAG SPELLEN

Wij hebben jaren lang ervaring met het organiseren en begeleiden van sportdag spellen. U heeft een ruimer budget beschikbaar en wilt grote sportdag spellen inzetten om sportieve activiteiten spectaculair te maken, kijk dan snel bij zeskamp spelkussens . Met onze eigen ideeën hebben wij grootse sportdag spellen ontwikkeld. Kijkt u eens naar de Multi Sky Swing, waarbij deelnemers op grote hoogte een afstand van 5 meter moeten afleggen en tevens ook de eye-catcher van het jaar. Door de ruime keuze aan sportdag spellen kunnen wij uw sportdag tot een onvergetelijk ervaring kronen.

NEEM SNEL CONTACT OP

Wilt u meer weten over onze ervaring met het organiseren van sportdagen, over ons assortiment en over de mogelijkheden om samen een geweldige sportdag neer te zetten? Neem dan snel contact op met Attractieverhuur TimTom!

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Verwante producten direct erbij bestellen!

You can select 5 products only