• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Sportdag organiseren

Bekijk onze prijzen

Gegevens
 • Aantal deelnemers: N/B
 • Keurmerk TimTom: Ja
*Prijzen zijn excl 21% btw en excl €0,70 per gereden kilometer
Omschrijving

SPORTDAG organiseren met ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

U wil graag een onvergetelijke sportdag voor uw bedrijf, school of vereniging organiseren? Attractieverhuur TimTom helpt u graag om deze sportdag tot een succes te maken. Met ons complete assortiment aan sportdag activiteiten kunt u uw sportdag naar wens invullen. TimTom is groots in grote attracties en hebben ook kleine activiteiten die een positieve stempel op sportieve gezelligheid kunnen drukken. Op een competitieve manier de band tussen uw collega’s, schoolkinderen of mede sporters versterken en nog sportief bezig zijn ook? Dat is de definitie van een sportdag van Attractieverhuur TimTom!

Kleine SPORTDAG SPELLETJES

Voor een kleiner budget heeft attractieverhuur TimTom leuke sportdag spelletjes. Deze zijn te vinden onder de categorie sport en spel . Zo hebben wij een leuke Funslang waarbij samenwerking en behendigheid worden gestimuleerd en getest. De Reuzeballen, waarbij één persoon op de bal moet lopen waarbij het team moet helpen dat zij er niet af valt. Dit is slechts een kleine greep uit ons grote assortiment van sportdag spelletjes die te huur zijn voor op uw sportdagevent!

Grote SPORTDAG SPELLEN

Wij hebben jaren lange ervaring met het organiseren en begeleiden van sportdag actieviteiten. U wilt grote sportdag spellen inzetten om sportieve activiteiten spectaculair te maken, kijk dan bijvoorbeeld eens bij zeskamp spelkussens . Met onze eigen ideeën hebben wij grootse attracties en spellen ontwikkeld. Kijkt u eens naar de Multi Sky Swing, waarbij deelnemers op grote hoogte een afstand van 5 meter moeten afleggen. Door de ruime keuze aan actieve sportdag spellen kunnen wij uw sportdag tot een onvergetelijk ervaring kronen.

Contact met TimTom

Ben je van plan om binnenkort een sportdag te organiseren? Dan denken wij van TimTom Attractieverhuur graag met je mee. We kunnen meedenken wat betreft de sportdag maar ook op het gebied van springkussens, grotere stormbanen, zeskampen of andere attracties.

Je kunt ons tegenwoordig ook Whatsappen, we zijn bereikbaar op het nummer +316 24 65 65 94. Uiteraard kun je ons ook mailen op info@attractieverhuurTimTom.nl

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Verwante producten direct erbij bestellen!

You can select 5 products only