Ontdek welk thema springkussen bij jou past

dinsdag 9 mei 2023

Maak van je volgende feestje een hit met een springkussen! Maar welk thema past bij jouw feest? Ontdek hier de verschillende opties en maak de beste keuze.

Jungle thema

Een jungle-thema is een populaire keuze voor kinderfeestjes en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. De jungle biedt een avontuurlijke en mysterieuze sfeer, en kinderen zijn dol op het verkennen van deze fantasiewereld. Het thema biedt ook veel mogelijkheden voor decoraties, zoals dierenknuffels, jungleplanten en watervallen. Het feest kan worden aangekleed als een jungle-expeditie waarbij kinderen hun eigen safari-avontuur beleven. Het thema is ook geschikt voor spelletjes zoals "Pin de staart op de aap" en "Schattenjacht in de jungle". Kortom, een jungle-thema is een geweldige manier om een ​​opwindend en vermakelijk feest te creëren voor kinderen.

Prinsessen thema

Een prinsessen-thema is een populaire keuze voor meisjesfeestjes, vooral voor jonge kinderen. Dit thema omvat alles wat met prinsessen te maken heeft, zoals prinsessenjurken, kroontjes, toverstokjes en glinsterende decoraties. Het is een fantasierijk thema dat de verbeeldingskracht van kinderen stimuleert en hen laat voelen als een echte prinses.

Piraten thema

Een piraten-thema is een geweldige keuze voor jongensfeestjes omdat het avontuur en spanning biedt. Bij dit thema draait alles om piraten, schattenjachten en zeeavonturen. Denk aan schatkisten, zwaarden, ooglapjes, en andere piratenaccessoires. Kinderen vinden het geweldig om zich te verkleden als piraten en op zoek te gaan naar schatten. Daarnaast biedt een piraten-thema veel mogelijkheden voor spelletjes en activiteiten, zoals het maken van schatkisten, speurtochten, en het spelen van piratenspelletjes.

Hoe bepaal je het thema van je feest

Om het ideale thema te kiezen uit het ruime assortiment van TimTom attracties, kunt u kijken waar u kind fan van is. Een feest-thema is een veelzijdig thema dat geschikt is voor elke gelegenheid. Het is een vrolijk en kleurrijk thema dat past bij alle soorten feesten, van verjaardagen tot bedrijfsfeesten. Bij een feest-thema draait alles om plezier maken en genieten van elkaars gezelschap. Zo kunt u kiezen uit diverse groottes; Mini-springkussen, middel springkussen, grote springkussen en specials.

Veelgestelde vragen

Welk thema springkussen is het populairst?

Uit onze ervaring van TimTom Verhuur blijkt dat het Jungle Springkussen het geliefdst is bij onze klanten. Dit kleurrijke en avontuurlijke springkussen zorgt gegarandeerd voor uren speelplezier voor de kinderen. Bovendien past het thema Jungle thema perfect bij zowel binnen- als buitenfeestjes.

Wat zijn de afmetingen van een standaard springkussen?

Ben je benieuwd naar de afmetingen van een standaard springkussen bij Tim Tom Verhuur? Dan zit je hier goed! Wij vertellen je graag alles wat je moet weten over onze springkussens. Onze standaard springkussens zijn perfect voor ieder feestje en bieden urenlang speelplezier voor de kids.De afmetingen van een standaard springkussen bij Tim Tom Verhuur zijn ongeveer 6 x 6 meter. Dit formaat is ideaal voor zowel kleinere als grotere tuinen en evenementen. Zo weet je zeker dat het springkussen altijd past!

Wat zijn de veiligheidsvoorschriften voor springkussens?

Veiligheid staat voorop bij het huren van een springkussen bij Tim Tom Verhuur. Wij raden aan om altijd een volwassene in de buurt te hebben die toezicht houdt op de kinderen die aan het spelen zijn op het springkussen. Geen schoenen, eten of drinken op het springkussen en zorg ervoor dat de kinderen niet te wild spelen om ongelukken te voorkomen. Met deze richtlijnen zorgen we samen voor een veilige en plezierige ervaring bij het huren van een springkussen bij Tim Tom Verhuur.

Hoeveel kost het huren van een springkussen?

De prijzen voor het huren van een springkussen bij TimTom Verhuur variëren afhankelijk van het formaat en type springkussen. Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde prijzen:

Kleine springkussens: vanaf €50,-

Middelgrote springkussens: vanaf €75,-

Grote springkussens: vanaf €100,-

Wil je precies weten wat de kosten zijn voor het springkussen dat jij op het oog hebt? Neem dan contact op met TimTom Verhuur voor een vrijblijvende offerte.

Meer blogs

Een reactie toevoegen