Top 3 leukste attracties voor een vrijgezellenfeest van Attractieverhuur TimTom

dinsdag 8 februari 2022

Attractieverhuur TimTom heeft een groot assortiment aan springkussens en stormbanen. In dit artikel worden de 3 leukste attracties voor een vrijgezellenfeest besproken.

 

1. Dizzy Waterslide stormbaan

De Dizzy Waterslide stormbaan staat garant voor plezier. Deze stormbaan heeft 3 onderdelen. Zo begin je in de Dizzy Spin, waar je een aantal rondjes in wordt gedraaid. Dit zorgt ervoor dat je “dizzy” aan het 2e onderdeel van deze stormbaan begint: de Waterslide. Bij deze stormbaan moet je door allerlei obstakels en een badje met water om zo bij het laatste onderdeel te komen. Dit is de Tobbedans. Dit is een enorme glijbaan, waar je met een tobbe vanaf mag glijden en in een groot bad belandt.

 

 2. Rodeo stier

De Rodeo stier is een echte eyecatcher op een feest. Probeer zo lang mogelijk op de ronddraaiende stier te zitten, totdat je er genadeloos vanaf wordt gegooid. De stier is te besturen met een bedieningskast. Hiermee kun je de snelheid en de bewegingen van de stier aanpassen.

 

3. Sweeper

 De Sweeper is een echt Wipe Out onderdeel en is een ideale manier om competitie en plezier met elkaar te combineren. Bij deze attractie nemen de deelnemers plaats op een pion en proberen de ronddraaiende armen te ontwijken.
Deze attractie is te besturen met een bedieningskast. Met deze kast kun je de armen laten draaien en de snelheid hiervan aanpassen.

Meer blogs

Een reactie toevoegen